Svenska kyrkan i Kalmar

Svenska kyrkan i Kalmar Besöksadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon: +46(480)421400 E-post till Svenska kyrkan i Kalmar Webbplats

Konfirmation 2017-18

Stora frågor behöver stora svar. Vilka är dina?

En konfirmandgrupp är ett gäng som håller ihop – i stort och smått, i glädje och allvar. Sociala medier kallar det #squadgoals – vi kallar det rätt och slätt för gemenskap. Därför är det en toppenplats att fundera över livets stora frågor på. Tillsammans med andra ungdomar och engagerade ledare kan du låta tankarna kring det som är viktigt komma fram och få spelrum. Här finns information om var och hur du kan konfirmeras i Kalmar under det kommande året – det finns många grupper att välja mellan.

Grattis! Det är gratis.

Att vara konfirmand i Kalmar kostar ingenting. Allt ingår. Och skulle du ha särskilda behov för att tiden som konfirmand skall bli bra, så hjälps vi självklart åt för att hitta bra lösningar.

Anmäl dig!

Det enda som behövs för att börja är din nyfikenhet! Anmäl dig till en grupp via webbanmälan eller hör av dig till någon av kontaktpersonerna.
Är du 15 år eller äldre och inte hoppade på tåget tillsammans med dina jämnåriga – välkommen att vara med i år istället!

Vi ses väl i höst?