Svenska kyrkan i Kalmar Besöks- och postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon: +46(480)421400 E-post till Svenska kyrkan i Kalmar

Konfirmation 2018-19

Dags för anmälan och informationsträffar!

Tillsammans med andra ungdomar och engagerade ledare kan du låta tankarna kring det som är viktigt komma fram och få spelrum. Här finns information om var och hur du kan konfirmeras i Kalmar under det kommande året – det finns många grupper att välja mellan.

Anmäl dig!

Det enda som behövs för att börja är din nyfikenhet! Anmäl dig till en grupp via webbanmälan eller hör av dig till någon av kontaktpersonerna i respektive församling (se flikarna ovan).
Är du 15 år eller äldre och inte hoppade på tåget tillsammans med dina jämnåriga – välkommen att vara med i år istället!

Följande datum är det informationsträffar kring höstens konfirmationsläsning i våra olika församlingar:

Domkyrkoförsamlingen 29/8 kl 18.30

Heliga Korsets församling 9/9 kl 11.30