Konfirmation 2019-20

Finns Gud? Vad är kärlek? Vad händer när man dör? Vad är meningen med livet? Nu har du den unika chansen att vara med om ett år som kommer att sätta avtryck i ditt liv. Det handlar om konfirmationstiden. Konfirmationstiden handlar om upplevelser, erfarenheter och möten med Gud och människor.

Anmäl dig via DENNA LÄNKsenast den 31 augusti 2019, eller genom att kontakta någon av församlingarna. Du kan också få mer information på någon av våra informationsträffar.

Vi ses i höst!

PS: Självklart är all vår konformationsundervisning avgiftsfri.

INFORMATIONSTRÄFFAR

Kalmar domkyrkoförsamling 29 maj kl. 17.15, 28 augusti kl. 18.30
S:t Johannes församling 5 september kl. 18.00
Heliga Korsets församling 25 augusti kl. 11.30
S:ta Birgitta församling - kontakta församlingen för mer information
Två Systrars församling 8 september kl. 10.00

Om du har frågor kring konfirmation, skicka ett mail till kalmar.pastorat@svenskakyrkan.se så besvarar vi dina frågor. Du kan också kontakta respektive församling.