Svenska kyrkan i Kalmar Besöks- och postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon: +46(480)421400 E-post till Svenska kyrkan i Kalmar

Konfirmation 2018-19

Stora frågor behöver stora svar. Vilka är dina?

En konfirmandgrupp är ett gäng som håller ihop – i stort och smått, i glädje och allvar. Därför är det en toppenplats att fundera över livets stora frågor på. Tillsammans med andra ungdomar och engagerade ledare kan du låta tankarna kring det som är viktigt komma fram och få spelrum. Här finns information om var och hur du kan konfirmeras i Kalmar under det kommande året – det finns många grupper att välja mellan.

Anmäl dig!

Det enda som behövs för att börja är din nyfikenhet! Anmäl dig till en grupp via webbanmälan eller hör av dig till någon av kontaktpersonerna i respektive församling (se flikarna ovan).
Är du 15 år eller äldre och inte hoppade på tåget tillsammans med dina jämnåriga – välkommen att vara med i år istället!

Vi ses i höst!