Konfirmation 2020-2021

Nu kan du anmäla dig som Kalmarkonfirmand för höstterminen 2020 och vårterminen 2021! I Kalmar pastorat finns en rad olika grupper att välja bland.

Finns Gud? Vad är kärlek? Vad händer när man dör? Vad är meningen med livet? Nu har du chansen att vara med om ett år som kan göra avtryck i ditt liv. Konfirmationstiden handlar om upplevelser, erfarenheter och möten med Gud och människor.

Vi följer utvecklingen för Covid-19 och är noga med Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och skulle det komma särskilda rekommendationer för högstadieskolor eller andra sammanhang där yngre tonåringar träffas kommer vi att anpassa konfirmandgruppernas träffar efter dem.

Det mesta av informationen på den här sidan kan du också, om du vill, läsa i årets broschyr (en pdf-fil).

Anmäl dig via DENNA LÄNKsenast den 31 augusti 2020, eller genom att kontakta någon av församlingarna.

Vi ses i höst!

Självklart är konfirmationen avgiftsfri!

Om du har frågor kring konfirmation, skriv till kalmar.pastorat@svenskakyrkan.se så svarar vi! Du kan också kontakta den församling där du eller ditt barn funderar på att delta.