Två Systrars församling

Norrlidens Centrum i Kalmar

Aktuellt just nu

Två Systrars grillar varje onsdag kl. 17.00 -18.30 med start 19 juni. Stickcaféet fortsätter varannan torsdag kl. 13-15. Sommarcafé torsdagar från 27 juni.

Välkommen till gudstjänst i Två Systrars Kapell!

Konfirmation 2024-2025

Du kan fortfarande anmäla dig till höstens konfirmandgrupper!

Sommarcafé

Varje torsdag hela sommaren kl. 13-15. Dessutom stickcafé varannan torsdag samma tid.

Två Systrars trädgård

Vill du vara med i Två Systrars trädgårdsgrupp? Prata med Monia Ivarsson!

Inspirationsdag ''Odla tro och hopp''

Kyrka i mission, med Kalmar-Ölands kontrakt

Two Sisters School i Kenya

Två Systrars Kapell bygger skola i norra Kenya. Byn har nyligen bytt namn från Civicon till Two Sisters Village. Ge gärna en gåva till skolan med hjälp av Swish 123 370 79 65.

Diakoni

Två Systrars församling har fått en ny diakon. Monia Ivarsson välkomnades av församlingen söndag 14 april.

Café Kärleksängeln

Caféet har sommaruppehåll och öppnar igen tisdag 27 augusti.

En vit dopklänning med rosa rosett hänger på en metallgrind i kyrkan.

Livets skeden

Vid livets stora tillfällen finns Svenska kyrkan. Här hittar du information om dop, konfirmation, vigsel, begravning och samtalsstöd.

Barn och unga

Kompis och After School har tagit sommarledigt. Höstens dagar, tider åldersindelning för barn födda 2012-2018 kommer snart här. Söndagsskolan fortsätter alla söndagar hela sommaren.

Sång och musik

Kom och fira mässa i Två Systrars församling en söndag och hör hur sången ljuder starkt och porlande i vårt lilla kapell.

Veckomässor och andakter

Välkommen att delta i mässor och andakter!

Fler rubriker finns i menyn till vänster högst upp på sidan.