Två Systrars församling

Norrlidens Centrum i Kalmar

Vaccinationsbevis införs från 1 december 2021

Från och med den 1 december behöver alla besökare över 18 år kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare.

I enighet med rekommendationerna uppmanar vi besökare att fortsatt stanna hemma vid symtom.

Hämta vaccinationsbevis via covidbevis.se

Bra att tänka på inför besöket:

Vaccinationsbevis gäller alla över 18 år.
- Ta med eventuell biljett och kom i god tid innan för att undvika köbildning.

Här kan du läsa mer om Regeringens beslut om vaccinationsbevis

Varför måste jag visa upp ett vaccinationsbevis?

Regeringen har beslutat att vaccinationsbevis gäller från och med 1 december för alla över 18 år för allmänna sammankomster med över 100 deltagare. Det innebär att du behöver kunna uppvisa ett vaccinationsbevis när du besöker våra kyrkor.

Hämta vaccinationsbevis via covidbevis.se

Hur visar jag upp mitt vaccinationsbevis?

Våra värdar hjälper dig att visa ditt bevis i samband med att du kommer till vår ingång-entré. Sedan välkomnas du precis som vanligt.

Kom ihåg, eventuell biljett och kom i god tid. Ingen data sparas av oss, beviset visas endast upp. Här kan du läsa mer om vår Integritetspolicy.

Vad gäller om jag har medicinska skäl inte kan vaccinera mig mot covid-19?

Om du på grund av sjukdom inte kunnat vaccinera dig mot covid-19 visar du i stället för vaccinationsbevis upp ditt sjukintyg och ID för värdarna när du kommer till oss.

Hur arbetar Kalmar pastorat för att minimera risken för smitta?

Riskbedömningar genomförs kontinuerligt, vi utgår ifrån och följer rådande lagar, förordningar, folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer.

Fler rubriker finns i menyn till vänster högst upp på sidan.