Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Kyrkogårdsförvaltningen i Kalmar Besöksadress: Domprostgården, Södra Vallgatan 25, 392 31 Kalmar

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kyrkogårdsförvaltningen i Kalmar

Välkommen! Vi svarar för begravningsverksamheten i de centrala delarna av Kalmar. Här på hemsidan hittar du råd och fakta inför en begravning, uppgifter om gravalternativ, gravsatta och gravskötsel. Läs om vårt gemensamma kulturarv med många intressanta band tillbaka i tiden. På respektive begravningsplats finns information och foton. Navigera med hjälp av de blå länkarna. Du är alltid välkommen att kontakta oss och att boka tid för ett besök.

Den 25 maj samt  2, 3, 9, 10 juli.  
Elever från Jenny Nyströmsskolans teaterprogram återberättar Kalmar stads historia, med teater. Fri entré!

Kyrkogårdsteater sommaren 2019 på Södra Kyrkogården

Den 25 maj samt 2, 3, 9, 10 juli. Elever från Jenny Nyströmsskolans teaterprogram återberättar Kalmar stads historia, med teater. Fri entré!

Birgitta Linåker är ny chef för verksamheten. Hon har tidigare varit trädgårdsingenjör och funnits i organisationen sedan 1980-talet. Mikla Blomster tillträder som trädgårdsingenjör från maj.  Vi välkomnar båda och önskar lycka till med de nya uppgifterna!

Ny chef för begravnings- och serviceverksamheten och ny trädgårdsingenjör

Birgitta Linåker är ny chef för verksamheten. Hon har tidigare varit trädgårdsingenjör och funnits i organisationen sedan 1980-talet. Mikla Blomster tillträder som trädgårdsingenjör från maj. Vi välkomnar båda och önskar lycka till med de nya uppgifterna!