Kyrkogårdsförvaltningen i Kalmar Besöksadress: Domprostgården, Södra Vallgatan 25, 392 31 Kalmar

Kyrkogårdsförvaltningen i Kalmar

Välkommen! Vi svarar för begravningsverksamheten i de centrala delarna av Kalmar. Här på hemsidan hittar du råd och fakta inför en begravning, uppgifter om gravalternativ, gravsatta och gravskötsel. Läs om vårt gemensamma kulturarv med många intressanta band tillbaka i tiden. På respektive begravningsplats finns information och foton. Navigera med hjälp av de blå länkarna. Du är alltid välkommen att kontakta oss och att boka tid för ett besök.

Det är inte ledningarna som fryser utan kranarna ovan mark.
Detta orsakar vattenläcka (alltid på helgen) och vissa kranar är dyra.

När finns det vatten på kyrkogårdarna?

From den 15 april 2019 finns det vatten i alla vattenposter. Blir det frost kan vattnet tillfälligt behöver stängas av. Det är inte ledningarna som fryser utan kranarna ovan mark. Detta orsakar vattenläcka (alltid på helgen) och vissa kranar är dyra.

Birgitta Linåker är ny chef för verksamheten. Hon har tidigare varit trädgårdsingenjör och funnits i organisationen sedan 1980-talet. Mikla Blomster tillträder som trädgårdsingenjör från maj.  Vi välkomnar båda och önskar lycka till med de nya uppgifterna!

Ny chef för begravnings- och serviceverksamheten och ny trädgårdsingenjör

Birgitta Linåker är ny chef för verksamheten. Hon har tidigare varit trädgårdsingenjör och funnits i organisationen sedan 1980-talet. Mikla Blomster tillträder som trädgårdsingenjör från maj. Vi välkomnar båda och önskar lycka till med de nya uppgifterna!