Vägen vidare – ett stöd när någon närstående tagit sitt liv

Sjukhuskyrkan på Länssjukhuset Kalmar bjuder in till en samtalsgrupp för dig som har en närstående som har tagit sitt liv.

Sorgen kan ta sig olika uttryck, och att tillsammans med andra i en liknande situation få tala om det som är svårt kan vara en hjälp och en avlastning.

Sara Nylén, sjukhuspräst, och Anna-Karin Treml-Wänehag, sjukhusdiakon. Bild: Kalmar pastorat

Vi som leder gruppen är Sara Nylén och Anna-Karin Treml-Wänehag från Sjukhuskyrkan.

Vi träffas i Sjukhuskyrkans lokaler på Länssjukhuset Kalmar sex måndagar under vårterminen 2020, alltid 18.00–19.30:

3, 10 och 20 februari samt 16, 23 och 30 mars.

Att vara med i samtalsgruppen kostar inget, men om du vill vara med behöver vi din anmälan senast den 24 januari.

Hör gärna av dig om du undrar över något!

Anna-Karin Treml-Wänehag

Svenska kyrkan i Kalmar