Getinge-Oskarströms pastorat

Getinge-Oskarströms pastorat Besöksadress: Björkallén 1, 31333 Oskarström Telefon: +46(35)192400 E-post till Getinge-Oskarströms pastorat

Getinge-Oskarströms pastorat

Getinge-Oskarströms pastorat är beläget i Halmstad kommuns inland. I pastoratet ingår fyra församlingar, Enslövs, Getinge-Rävinge, Oskarströms och Slättåkra-Kvibille församlingar. Välkommen till oss!

Nu har du född 2003 chans att anmäla dig som konfirmand!

Konfirmation

Nu har du född 2003 chans att anmäla dig som konfirmand! En tid till att utforska livet på egen hand och i gemenskap med andra, i skratt och allvar, på läger och hemma.

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Ett litet barn har kommit till världen. Det vill vi gärna fira tillsammans med er - välkommen till dop!

Dop