Getinge-Oskarströms pastorat

Getinge-Oskarströms pastorat Besöksadress: Björkallén 1, 31333 Oskarström Telefon: +46(35)192400 E-post till Getinge-Oskarströms pastorat

Getinge-Oskarströms pastorat

Getinge-Oskarströms pastorat är beläget i Halmstad kommuns inland. I pastoratet ingår fyra församlingar, Enslövs, Getinge-Rävinge, Oskarströms och Slättåkra-Kvibille församlingar. Välkommen till oss!

Titta in vad som finns i din församling.

Barn och ungdom

Titta in vad som finns i din församling.

Vad händer i församlingarna? Bläddra genom det senaste numret av församlingsbladet.

Församlingsblad

Ett litet barn har kommit till världen. Det vill vi gärna fira tillsammans med er - välkommen till dop!

Dop

Här hittar gudstjänsterna från jul fram till och med trettondags helgen.

Juletid i våra kyrkor

Här hittar gudstjänsterna från jul fram till och med trettondags helgen.

Nu har du född 2003 chans att anmäla dig som konfirmand!

Konfirmation

Nu har du född 2003 chans att anmäla dig som konfirmand! En tid till att utforska livet på egen hand och i gemenskap med andra, i skratt och allvar, på läger och hemma.