Musik och Körer i Getinge-Rävinge

Välkommen att vara med i våra körer!

Juveler och Briljanter, 2 grupper

ONSDAGAR: 13.30-16.15 F-klass -  åk 3
Onsdagar: 15.00-17.15 åk 4 - 5

Är du mellan 6 och 11 år? Gillar du att pyssla, leka, sjunga, baka, lära känna nya kompisar eller göra andra roliga saker? Häng då med till Getinge församlingshem!

Respektive grupp består av barnkör och skapande verksamhet till exempel, pyssel, drama och lekar. De flesta är med i båda grupperna, vill du bara vara med i en av dem går det bra. Hör av dig för exakta tider. I höst förbereder vi en musikal som framförs i janauari. Vi hämtar på skolan. Vi bjuder på mellanmål. Det finns möjlighet att stanna kvar till 17.15 för er som slutar 16.15. Glöm inte att anmäla hämtning både till ledarna och fritids.

Ungdomskör (åk 6 och uppåt)

Tisdagar efter skolan - 16.00-17.00

Kören sjunger i stämmor, solo och medverkar i t.ex. familjegudstjänster och Luciatåg. I höst blir det en blandad repertoar både på svenska och engelska bland annat Avicci, Zara Larsson och utan dina andetag. Det finns möjlighet att komma till församlingshemmet före körövningen och spela spel, pyssla, göra läxor eller bara hänga. Fika till självservering finns.

Kyrkokör

onsdagar kl. 19.00-21.00

Vi är en fyrstämmig kör med intensiva repetitioner, härlig sammanhållning och mycket skratt. Lite unikt för vår kör är den stora åldersspridningen. Medlemmarna är allt från 22 till 80 år, så här finns plats för alla. Man kan behöva lite körvana för att vara med, men om du inte har det och ändå är sugen på att sjunga i kör så hör
av dig. Du kan t.ex. starta med att vara med i våra projekt i advent då vi sjunger
alla de härliga traditionella julsångerna.