FÖRVALTNINGSASSISTENT MED EXPEDITIONSANSVar

Getinge-Oskarströms pastorat söker ny förvaltningsassistent med expeditionsansvar 80%.

Vi söker dig som upplevs av dina kollegor som positiv, glad och med en hälsosam självdistans och humor. Vi söker, i första hand, dig med tidigare erfarenheter av administrativa arbetsuppgifter och/eller receptionsarbete.

Som förvaltningsassistent ansvarar du för den löpande gravadministrationen i pastoratet. Att samtliga uppgifter i gravsystemen är korrekta och uppdaterade i samband med gravsättning och/eller uppföljning. Du skall expediera begravningsverksamhetens beslut samt vara pastoratets kontakt för frågor och svar avseende bland annat gravrätt, gravskick, skötselavtal och gravsättning.

Du kommer även att sköta pastoratets reception. I det arbetet ingår att på ett engagerat sätt möta pastoratets besökare och vara dem behjälpliga. I denna funktion kommer du även att ansvara för den löpande driften av pastoratets telefoni- och datakommunikation samt utgöra stödfunktion inom dessa områden för övrig personal. I receptionsfunktionen ingår även ansvaret för pastoratets verksamhetsbokningar. Du ansvarar för att bokningssystem är uppdaterade och tillgängliga för övrig personal. Det är även via receptionen som kyrkobokföring sker med bokningar och registreringar av församlingsmedlemmarnas begravningar, dop och bröllop.

Som förvaltningsassistent ansvarar du även för den löpande diarieföringen av inkommande samt utgående handlingar.

Erfarenhet av administrativ myndighetsutövning ses som meriterande, likaså olika former av kyrklig erfarenhet

Getinge-Oskarströms Pastorat är beläget i Halmstad kommuns inland och består av församlingarna Getinge-Rävinge, Slättåkra-Kvibille, Oskarström och Enslöv. Totalt omfattar pastoratets verksamhet ca 8500 medlemmar och ca 35 anställda. Personal och verksamhet är fördelade på 7 kyrkor, 6 kyrkogårdar och 5 församlingshem, där Oskarströms församlingshem utgör arbetsplats för den gemensamma administrationen.

Ansökan: senast 2019-03-29 till tina.ingemarsson@svenskakyrkan.se alt. Getinge-Oskarströms pastorat. Björkallén 1. 313 31 Oskarström

Lön: Enligt avtal

Fackligt ombud: Jan Grundström, Vision

Frågor om tjänsten: Kjell Helgesson, Fastighets- och kyrkogårdschef 035-192403 eller Tina Ingemarsson, kanslichef 035-192401

Tillträde: enl. övk.

Säsongsanställd kyrkvaktmästare

Getinge-Oskarströms pastorat söker säsongsanställd kyrkvaktmästare. De Huvudsakliga arbetsuppgifterna utgörs av grönyte- och planteringsskötsel, grundläggande fastighetsskötsel, inre förrättnings- och gudstjänstuppdrag samt gravskötsel.

Tjänsten har sin huvudsakliga placering vid kyrkogården i Getinge, men arbetsuppgifter förekommer även vid övriga kyrkogårdar och fastigheter i pastoratet. Tjänsten är en säsongstjänst och omfattar 100% av heltid under perioden 15/4 till 30/9 med möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som har erfarenhet av park- fastighets- eller kyrkogårdsskötsel/arbete. Som kyrkvaktmästare är det ofta du som möter församlingens medlemmar när de besöker kyrka- och kyrkogård. Du bör därför vara av en glad, hjälpsam och positiv natur och känna ett genuint engagemang för dina arbetsuppgifter och din arbetsplats.

Ansökan: senast 2019-02-28 till  kjell.helgesson@svenskakyrkan.se

Lön: Enligt avtal