Bjärreds församling

kärlek - gemenskap - glädje

Sommar i Bergaparken

Alla måndagar från den 24 juni till och med den 29 juli träffas vi i Bergaparken kl 14.00 för en stunds fika och gemenskap. Det blir också andakt och musik! Välkomna!

Sommarmusik

4 juli-11 juli -18 juli -25 juli -1augusti kl 19.00 i Bergakyrkan

Sommarnytt

Sommar 2024

Bergacafé

Vi träffas varannan måndag kl. 14 - 16 i Bergasalen. Vi börjar med en kort andakt, därefter fika (20:-) Start 26 augusti

Promenader

Vi fortsätter promenera varje torsdag med start kl 14.00 från Bergaparken. Efter promenaden blir det enkel andakt och fika! Välkommen att promenera med oss!

Vill du ha en uppgift?

Man får så mycket när man ger av sig själv! Församlingen är en gemenskap där du kan dela med dig av dig själv och det du kan, få nya upplevelser vänner och dessutom lära dig en massa.

Konfirmation

2024/2025

Öppet hus

Välkomna till Öppet Hus, en mötesplats för vuxna med barn 0-5 år. Här har man som förälder möjlighet att utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter samtidigt som barnen ges möjlighet att utvecklas och leka med andra barn.

Välkommen till ungdomsgruppen

Ungdomsgruppen är till för dig som vill träffa vänner, diskutera tro och liv eller varför inte spela något spel tillsammans? Här finns möjlighet till att fika, lyssna på musik eller bara umgås utan några krav.

Information om personuppgiftsincident

Det har kommit till Svenska kyrkans kännedom att någon hotar att 21 maj 2024 publicera information som stals i samband med cyberangreppet i november 2023.

En bibel ligger uppslagen på ett bladguldsmyckat altare.

Kyrkoårets bibeltexter

Läs bibeltexterna för de olika helgdagarna under kyrkoåret.

VI RUSTAR UPP OCH BYGGER OM PÅ VÅRA KYRKOGÅRDAR!

Arbetena beräknas vara klara innan årsskiftet.

En man med stor ryggsäck går mellan kyrkbänkarna i Uppsala domkyrka.

Bli medlem

Du kan bli medlem i Svenska kyrkan oavsett om du har varit medlem tidigare eller inte. När man vill bli medlem i Svenska kyrkan är det framförallt sin församling som man blir medlem i. Här finns alltid en plats för dig.

Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.