Bjärreds församling

kärlek - gemenskap - glädje

26 maj - Krisi himmelsfärds dag
11.00 Mässa i Bergakyrkan

Fredag den 27 maj är expeditionen stängd.

29 maj - Söndagen före pingst
11.00 Mässa i Bergakyrkan
18.00 Musik i vårens tid i Fjelie kyrka. Bergakören.

Vi ber tillsammans för fred.

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

Solen lyser genom några buskar.

Stå fasta i hoppet

I filmade seminarier uppmanar våra biskopar oss att stå fasta i hoppet. Se två nya föredrag varje söndag.

2022/2023

Barnkyrka

Vi startar den 27 mars

Bibelsamtal

Start Tisdag den 29 mars kl 18-19

Andakt

Tankar i påsktider

Öppet hus

Välkomna till Öppet Hus, en mötesplats för vuxna med barn 0-5år. Här har man som förälder möjlighet att utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter samtidigt som barnen ges möjlighet att utvecklas och leka med andra barn.

Babyrytmik

På babyrytmiken rör vi oss mycket till musik, dansar med de små och spelar på rytmikinstrument.

Barnkörer

Minikören - Barnkören - Juniorkören

Sopplunch

VÅRENS MIDDAGSBÖN OCH SOPPLUNCH

Promenader

Torsdagar kl. 14 träffas vi i Bergaparken och går en promenad. Vi startar den 13 januari!

Bergacafé

Vi träffas varannan måndag med start 17 januari kl. 14 - 16 i Bergasalen. Vi börja med en kort andakt, därefter fika. Vissa gånger blir det lite extra program.

Stickcafé

Välkomna till Bergagården och ta med ditt handarbete!

Meditation och bön

En stund i Bergakyrkan

En man med stor ryggsäck går mellan kyrkbänkarna i Uppsala domkyrka.

Bli medlem

Du kan bli medlem i Svenska kyrkan oavsett om du har varit medlem tidigare eller inte. När man vill bli medlem i Svenska kyrkan är det framförallt sin församling som man blir medlem i. Här finns alltid en plats för dig.

Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.