Bjärreds församling

kärlek - gemenskap - glädje

Under sommarveckorna 26-34 (27 juni - 26 augusti)
har vi ändrade öppettider:
måndag,tisdag,onsdag och torsdag 09.00 - 12.00, fredagar stängt

Bergakyrkan är öppen varje helgfri vardag mellan kl. 9:00-15:30

En liten vit plastduva med utsträckta vingar står på något slags cylinder.

Andakt

Pingst

2022/2023

Två män i blå hjälporganisationsjackor lastar av vattenflaskor från ett lastbilsflak.

Kriget i Ukraina

Vi är många som vill hjälpa till när människor drabbas av kriget. Du kan engagera dig på flera sätt. Tillsammans står vi enade i medmänsklighet och solidaritet.

Sommarnytt

Sommaren 2022

Bergacafé

Vi träffas varannan måndag med start 15 augusti kl. 14 - 16 i Bergasalen. Vi börjar med en kort andakt, därefter fika.

Meditation och bön

En stund i Bergakyrkan

Promenader

Torsdagar kl. 14 träffas vi i Bergaparken och går en promenad.

Öppet hus

Välkomna till Öppet Hus, en mötesplats för vuxna med barn 0-5år. Här har man som förälder möjlighet att utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter samtidigt som barnen ges möjlighet att utvecklas och leka med andra barn.

Babyrytmik

På babyrytmiken rör vi oss mycket till musik, dansar med de små och spelar på rytmikinstrument.

Sopplunch

Höstens middagsbön och sopplunch

Stilla Mässa - #godisnowhere

God will make a way, when there seems to be now way!

Stilla dag

8 oktober 9.30-19.00 på Bergagården Tillsammans i tystnad

Stickcafé

Stickcaféet har sommaruppehåll och startar igen den 6/9

En man med stor ryggsäck går mellan kyrkbänkarna i Uppsala domkyrka.

Bli medlem

Du kan bli medlem i Svenska kyrkan oavsett om du har varit medlem tidigare eller inte. När man vill bli medlem i Svenska kyrkan är det framförallt sin församling som man blir medlem i. Här finns alltid en plats för dig.

Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.