Bjärreds församling

Psaltarpsalm
Psaltaren 146:3-9

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva

Expeditionens öppettider:

Måndag, onsdag och torsdag kl 9.00-12.00

Tisdag kl 11.00 -13.00

Andakt

Tankar i advent

Julkonserter i Flädie kyrka

18 december Berga Gospel (Slutsåld) 16.00 Bergakören 18.00 Biljett finns att köpa på expeditionen från den 28 november.

Bergacafé

Vi träffas varannan måndag med start 15 augusti kl. 14 - 16 i Bergasalen. Vi börjar med en kort andakt, därefter fika.

Promenader

Torsdagar kl. 14 träffas vi i Bergaparken och går en promenad.

Öppet hus

Välkomna till Öppet Hus, en mötesplats för vuxna med barn 0-5 år. Här har man som förälder möjlighet att utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter samtidigt som barnen ges möjlighet att utvecklas och leka med andra barn.

Babyrytmik

På babyrytmiken rör vi oss mycket till musik, dansar med de små och spelar på rytmikinstrument.

Sopplunch

Vårens middagsbön och sopplunch

Stilla Mässa - #godisnowhere

God will make a way, when there seems to be now way!

Stickcafé

Välkomna till Bergagården, och ta med ditt handarbete!

Två män i blå hjälporganisationsjackor lastar av vattenflaskor från ett lastbilsflak.

Kriget i Ukraina

Vi är många som vill hjälpa till när människor drabbas av kriget. Du kan engagera dig på flera sätt. Tillsammans står vi enade i medmänsklighet och solidaritet.

En man med stor ryggsäck går mellan kyrkbänkarna i Uppsala domkyrka.

Bli medlem

Du kan bli medlem i Svenska kyrkan oavsett om du har varit medlem tidigare eller inte. När man vill bli medlem i Svenska kyrkan är det framförallt sin församling som man blir medlem i. Här finns alltid en plats för dig.

Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.