Bjärreds församling

Kontakt

Bjärreds församling Besöks- och postadress: Öresundsvägen 9, 23735 Bjärred Telefon: +46(46)294050 E-post till Bjärreds församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Bjärreds församling

kärlek - gemenskap - glädje

Komminister 100% inriktning konfirmand-ungdom-skola

Ledig prästtjänst

Komminister 100% inriktning konfirmand-ungdom-skola

”… men däremellan kommer fasta”

Andakt

”… men däremellan kommer fasta”

CAFÉFÖREDRAG PÅ BERGAGÅRDEN TISDAGEN DEN 13 MARS KL. 19.00

Caféföredrag

CAFÉFÖREDRAG PÅ BERGAGÅRDEN TISDAGEN DEN 13 MARS KL. 19.00

Februari 2018

Församlingsnytt

Februari 2018

I en katastrof behöver människor mat, vatten och tak över huvudet. Men också värdighet och hopp. Därför arbetar vi med psykosocialt stöd som gör att människor kan gå från att överleva till att leva.

Att resa sig starkare – Fastekampanjen 2018

Fem orglar från sundet
Försäljning av cd-skivan som kostar 100:-
säljes efter adventsmässan på söndag den 3/12 samt därefter på Bergagården!

Musik

Fem orglar från sundet där organist Gunnar Lindgren presenterar församlingens samtliga orglar i klingande format! Försäljning av cd-skivan som kostar 100:- säljes efter adventsmässan på söndag den 3/12 samt därefter på Bergagården!