Bergakören

Bergakören är en av Bjärreds församlings två vuxenkörer. Det är osäkert när kören bildades, men den har funnits i åtskilliga decennier. Den är fyrstämmig, SATB, och repertoaren hämtas till största delen ur den klassiska körlitteraturen.

Bergakören sjunger på kyrkans högtidsdagar, Julkonsert och vid Valborgsmässofirandet vid Bjärreds Saltsjöbad. Hösten 2019 kommer vi bland annat att öva Faurés Requiem.

Kören består av 30 personer i blandade åldrar.

Vi övar i musiksalen, Bergagården, måndagar kl. 19.00 – 21.00

Är du intresserad av att sjunga i Bergakören? Just nu har vi plats i tenor och basstämman.

Kontakta körledare Emma Jonasson

Höstterminen startar 2 september.

Emma  Jonasson

Emma Jonasson