Bjärreds församling Besöksadress: Öresundsvägen 9, 23735 Bjärred Telefon: +46(46)294050 E-post till Bjärreds församling

Bergakören

Bergakören är en av Bjärreds församlings två vuxenkörer. Det är osäkert när kören bildades, men den har funnits i åtskilliga decennier. Den är fyrstämmig, SATB, och repertoaren hämtas till största delen ur den klassiska körlitteraturen.

Bergakören sjunger på kyrkans högtidsdagar, på psalmsångsgudstjänster och konserter, vid Valborgsmässofirandet vid Bjärreds Saltsjöbad. Kören består av 30 personer i blandade åldrar.

Vi övar i musiksalen, Bergagården, måndagar kl. 19.00 – 21.00

Är du intresserad av att provsjunga i Bergakören?

Kontakta körledare Kerstin Jansson                                                                            Tel: 0706-548533                                                                                                       E-post: musicantus@telia.com