Bjärreds församling Besöksadress: Öresundsvägen 9, 23735 Bjärred Telefon: +46(46)294050 E-post till Bjärreds församling

Musik

Fem orglar från sundet där organist Gunnar Lindgren presenterar församlingens samtliga orglar i klingande format! Försäljning av cd-skivan som kostar 100:- säljes efter adventsmässan på söndag den 3/12 samt därefter på Bergagården!

Julklappstips!

Skivrelease söndag 3 december, 1:a Advent

I samband med söndagens Adventsmässa släpps församlingens nya cd:

FEM ORGLAR FRÅN SUNDET

där organist Gunnar Lindgren presenterar församlingens samtliga orglar i klingande format.

Med skivan följer en rikt illustrerad folder med information om musiken, orglarna, klockorna och kyrkorna.

Kort sagt: en souvenir från Bjärreds församling - eller ett julklappstips med anknytning både till Bjärred, Borgeby, Flädie och Fjelie!

Efter Adventsmässan kan man titta på/köpa skivan i samband med kyrkkaffet i Bergasalen.

Både Gunnar Lindgren och inspelningsteknikern Peter Bohlin finns på plats.

Välkomna!

Ett klingande smakprov finns på hemsidan!

Äppelbo gånglåt(1)