Bjärreds församling Besöksadress: Öresundsvägen 9, 23735 Bjärred Telefon: +46(46)294050 E-post till Bjärreds församling

Skolverksamhet

Årskurs 1: Julen - En upplevelsevandring genom Bibelns berättelser som ligger till grund för vårt julfirande.
Årskurs 2: Påsken - En upplevelsevandring genom Bibelns berättelser som ligger till grund för vår påskhögtid.
Årskurs 3: Kyrktur -  Då besöker vi församlingens fyra kyrkor. Vi berättar om  kyrkorummets användning och symboler, tittar på kyrkogårdens historia och vi informerar om kyrkans sång och musik. (genomförs i slutet av september)

Tradition och liv
Prästerna medverkar gärna på lektioner och berättar om våra olika kyrkliga högtider och traditioner.

Musik                                                                                                                                   Vi erbjuder skolorna många tillfällen att möta kyrkans värld! Organist Gunnar Lindgren har speciella skolkonserter, där han berättar om orgeln och också presenterar kyrkan musik på ett personligt och lättsamt sätt.

Kontakta Gunnar Lindgren för mer information
tel 046-440 41 61.

Mellanstadiet och högstadiet                                                                                           Naturligtvis finns vi även till för mellanstadiet och högstadiet. Vill någon klass ha besök i klassrummet eller komma på besök till någon av våra kyrkor eller Bergagården går det så klart att ordna.

Vid frågor kontakta:

Lynn-Marie Palm