Barnkörer

I Minikören finns församlingens yngsta körsångare, de mellan 5 och 7 år.
Kören sjunger tillsammans med de andra barnkörerna på gudstjänster och dop samt på en vårkonsert i maj.
Vårterminen avslutas alltid med en utflykt till Tosselilla en lördag i juni. Det kostar inget att vara med i kören.

Minikören övar på måndagar i musiksalen, Bergagården, kl 16.30 - 1700.

Barnkören vänder sig till flickor och pojkar i lågstadieåldern som har kommit en bit på väg med läsningen (gränsen mot Minikören resp. Juniorkören kan vara något flytande).

Kören sjunger tillsammans med de andra barnkörerna på gudstjänster och dop, på Luciagudstjänsterna i Flädie kyrka samt på en vårkonsert.

Vårterminen avslutas alltid med en utflykt till Tosselilla. Det kostar inget att vara med i kören. Barnkören övar i musiksalen, Bergagården, på måndagar kl 17.00 - 17.45.

Juniorkören sjunger tillsammans med de andra barnkörerna på gudstjänster och dop, på Luciagudstjänsterna i Flädie kyrka och på en vårkonsert. Kören får även några gånger om året sjunga tillsammans med Bergakören.

Vårterminen avslutas alltid med utflykt till Tosselilla en lördag i juni. Det kostar inget att vara med i kören.
Juniorkören övar på måndagar i musiksalen, Bergagården, kl 18.00 - 18.45.

Är du intresserad av att börja i kören? Välkommen att kontakta körledare

Emma  Jonasson

Emma Jonasson