Barnkörer

Minikören - Barnkören - Juniorkören

I Minikören finns församlingens yngsta körsångare, de mellan 5 och 7 år.
Kören sjunger tillsammans med de andra barnkörerna på familjegudstjänster och vid Lucia.
Vårterminen avslutas alltid med en utflykt till Tosselilla en lördag i juni. Det kostar inget att vara med i kören.

Minikören övar på måndagar i musiksalen, Bergagården, kl 16.30 – 17.00.

Höstterminen startar 2 september. (Just nu är det fullt i Minikören, men hör gärna av dig till körledare Emma om du har ett barn som gärna vill börja, så sätter vi dig på väntelistan)

Barnkören vänder sig till flickor och pojkar i lågstadieåldern som har kommit en bit på väg med läsningen.

Vårterminen avslutas alltid med en utflykt till Tosselilla. Det kostar inget att vara med i kören.

Barnkören övar i musiksalen, Bergagården, på måndagar kl 17.00 - 17.45.

Är du intresserad av att börja i kören?

Välkommen att kontakta körledare Emma

Höstterminen startar 2 september.

Juniorkören sjunger tillsammans med de andra barnkörerna på familjegudstjänster och vid Lucia.

Vårterminen avslutas alltid med utflykt till Tosselilla en lördag i juni. Det kostar inget att vara med i kören.
Juniorkören övar på måndagar i musiksalen, Bergagården, kl 18.00 - 18.45.

Är du intresserad av att börja i kören?

Välkommen att kontakta körledare Emma

Höstterminen startar 2 september.

Emma  Jonasson

Emma Jonasson