Barnkörer

Minikören - Barnkören - Juniorkören

I Minikören finns församlingens yngsta körsångare, de mellan 5 och 7 år.
Kören sjunger tillsammans med de andra barnkörerna på familjegudstjänster och vid Lucia.
Vårterminen avslutas alltid med en utflykt till Tosselilla en lördag i juni. Det kostar inget att vara med i kören.

Minikören övar på måndagar i musiksalen, Bergagården, kl 16.30 – 17.00

(Just nu är det fullt i Minikören, men hör gärna av dig till körledare Emma om du har ett barn som gärna vill börja, så sätter vi dig på väntelistan)

Vårterminen 2020 startar V.9

Barnkören vänder sig till flickor och pojkar i lågstadieåldern som har kommit en bit på väg med läsningen.

Vårterminen avslutas alltid med en utflykt till Tosselilla. Det kostar inget att vara med i kören.

Barnkören övar i musiksalen, Bergagården, på måndagar kl 17.00 - 17.45.

Är du intresserad av att börja i kören?

Välkommen att kontakta körledare Emma

Vårterminen 2020 startar V.9

Juniorkören sjunger tillsammans med de andra barnkörerna på familjegudstjänster och vid Lucia.

Vårterminen avslutas alltid med utflykt till Tosselilla en lördag i juni. Det kostar inget att vara med i kören.
Juniorkören övar på måndagar i musiksalen, Bergagården, kl 18.00 - 18.45.

Är du intresserad av att börja i kören?

Välkommen att kontakta körledare Emma

Emma  Jonasson