Bjärreds församling Besöksadress: Öresundsvägen 9, 23735 Bjärred Telefon: +46(46)294050 E-post till Bjärreds församling

Katekumenatet

Nya grupper startar den 15 februari

DET BÖRJAR MED EN LÄNGTAN

Var finns platser i vårt samhälle där vi öppet kan samtala om existentiella frågor? Var gör man av en andlig längtan (ja, alla kallar den inte andlig..) Eller en speciell upplevelse som man inte kan sätta ord på? Och vart tar man vägen om man som vuxen skulle vilja uppdatera sin konfirmationstid? När livet ställer frågor, hur gör man då?

I Svenska kyrkan i Bjärred vill vi ta dessa frågor på allvar. Den modell vi använder kallas Katekumenat, ett enkelt sätt att samtala med andra om livet och tron.

Vi träffas i små grupper en gång varannan vecka under ett och ett halvt års tid.

I Katekumenatet firar vi också fyra olika gudstjänster. Den första är Välkomnandets gudstjänst.

ANMÄLAN & KONTAKT:

Irené Pålsson

Direkt: 046-4404159

Mer om Irené Pålsson…

Jag heter Iréne Pålsson. I Bjärreds församling har jag arbetat mer än 25 år och jag trivs mycket bra. Jag är utbildad församlingspedagog med uppgift att skapa öppna och välkomnande mötesplatser för vuxna. Det är en förmån att få möta människor med olika bakgrund och erfarenheter och ta deras frågor och funderingar om livet och tro på allvar. Välkommen att höra av dig!