Enneagrammet

Enneagrammet är ett mycket gammalt redskap för självkännedom och andlig vägledning. Att lära känna enneagrammet är att göra en resa in i oss själva och upptäcka våra dolda drivkrafter och livsstrategier. Att lära känna sig själv är ocksa att upptäcka Guds närvaro inom oss.

ANMÄLAN & KONTAKT:

Iréne Pålsson

Direkt: 046-4404159

Mer om Iréne Pålsson

Jag heter Iréne Pålsson. I Bjärreds församling har jag arbetat mer än 25 år och jag trivs mycket bra. Jag är utbildad församlingspedagog med uppgift att skapa öppna och välkomnande mötesplatser för vuxna. Det är en förmån att få möta människor med olika bakgrund och erfarenheter och ta deras frågor och funderingar om livet och tro på allvar. Välkommen att höra av dig!