Helgretreat

Välkommen till retreat på EFS-gården Höllviksstrand 28-29 september

Retreat 28-29 september på EFS-gården Höllviksstrand

Retreaten är en möjlighet att under några dagar gå in i tystnaden,
ge plats för stillheten och få tid att samla kraft.
Du får vara med om böner i kapellet, bibelmeditation, möjlighet för enskilt samtal, tid för vila och eftertanke.

Retreaten börjar med kvällsmat kl. 18.00 på fredagen.
Om du har möjlighet är du välkommen att tillbringa även eftermiddagen på Höllviksstrand. Vi har tillgång till gården från kl. 14.00.

Retreaten avslutas med kvällsmat på lördagen kl. 17.00

Kostnad:800 kr
(tycker du att kostnaden är ett problem hör då av dig till Gunilla)

Sista anmälningsdag är den 13 september

Gunilla  Gottsäter

Gunilla Gottsäter

Direkt: 046-4404155

SMS: 0765-364055

Mer om Gunilla Gottsäter…

Jag är diakon i församlingen. Mitt arbete består mycket av samtal med människor i livets olika skeden. Det kan vara både enskilda samtal och samtal i grupper. Som diakon har jag naturligtvis tystnadsplikt. Till mina uppgifter hör också att arbeta med att församlingen får vara en plats för gemenskap som t ex i våra öppna träffar dit alla är välkomna.