Helgretreat

Välkommen till retreat på EFS-gården Höllviksstrand 27-29 september

Retreat 27-29 september på EFS-gården Höllviksstrand

Retreaten är en möjlighet att under några dagar gå in i tystnaden,
ge plats för stillheten och få tid att samla kraft.
Du får vara med om böner i kapellet, bibelmeditation, möjlighet för enskilt samtal, tid för vila och eftertanke.

Retreaten börjar med kvällsmat kl. 18.00 på fredagen.
Om du har möjlighet är du välkommen att tillbringa även eftermiddagen på Höllviksstrand. Vi har tillgång till gården från kl. 14.00.

Retreaten avslutas söndag förmiddag.

Kostnad för helgen 1000:-

(är kostnaden ett problem hör av dig till Gunilla eller Iréne)

Sista anmälningsdag är den 13 september

Iréne Pålsson

Mer om Iréne Pålsson

Jag heter Iréne Pålsson. I Bjärreds församling har jag arbetat mer än 25 år och jag trivs mycket bra. Jag är utbildad församlingspedagog med uppgift att skapa öppna och välkomnande mötesplatser för vuxna. Det är en förmån att få möta människor med olika bakgrund och erfarenheter och ta deras frågor och funderingar om livet och tro på allvar. Välkommen att höra av dig!

Gunilla  Gottsäter

Gunilla Gottsäter

Mer om Gunilla Gottsäter

Jag är diakon i församlingen. Mitt arbete består mycket av samtal med människor i livets olika skeden. Det kan vara både enskilda samtal och samtal i grupper. Som diakon har jag naturligtvis tystnadsplikt. Till mina uppgifter hör också att arbeta med att församlingen får vara en plats för gemenskap som t ex i våra öppna träffar dit alla är välkomna.