Vuxendialog

VUXENDIALOG är en enkel modell för samtal i grupp där deltagarna talar personligt om angelägna livsfrågor.

I en grupp är man 6-7 personer och man träffas sex gånger ungefär var tredje vecka.

VAD GER DIALOGGRUPPEN DIG?

"Dialoggruppen ger mig lugn och ro och där får jag uppleva en djupare gemenskap med mina medmänniskor. VuxenDialog är för mig ett forum som ger utrymme för både reflektion och tankeutveckling. " | Kerstin |

"Det är en seriös mötesplats där man kan dela varandras liv i glädje och sorg."

| Lennart |

ANMÄLAN & KONTAKT:

Iréne Pålsson

Direkt: 046-4404159

Mer om Iréne Pålsson…

Jag heter Iréne Pålsson. I Bjärreds församling har jag arbetat mer än 25 år och jag trivs mycket bra. Jag är utbildad församlingspedagog med uppgift att skapa öppna och välkomnande mötesplatser för vuxna. Det är en förmån att få möta människor med olika bakgrund och erfarenheter och ta deras frågor och funderingar om livet och tro på allvar. Välkommen att höra av dig!