2020/2021

VÄLKOMMEN TILL KONFIRMATIONSLÄSNING!

Varje år konfirmeras ca 30.000 ungdomar i Svenska kyrkan.
För många blir konfirmandtiden ett minne för livet.
Det kan den bli för dig också!
Vi hälsar dig, som börjar i klass åtta till hösten, speciellt välkommen som konfirmand.
Konfirmandtiden är kostnadsfri.

Som konfirmand får du vara med om en intensiv tid med många diskussioner och funderingar blandat med upplevelser, sång & musik och garanterat många glada skratt! Att åka på konfirmandläger är för många en av höjdpunkterna.
Den dag, som avslutar din konfirmationstid, firar vi med en festlig och högtidlig konfirmationsgudstjänst i Bergakyrkan.
Du är välkommen som konfirmand vare sig du tror eller tvivlar.
Du får möjlighet att ställa dina frågor och veta att de tas på allvar.
Du får en inblick i vad kristen tro innebär.
Du får en chans att testa kristen tro och bilda dig en egen uppfattning.
Under konfirmationstiden finns det plats för alla slags frågor och det finns också utrymme för dig som person. Vad du gör är viktigt. Vem du är, är ännu viktigare.

Under våren får alla som börjar årskurs åtta ett brev med mer information.
Vi som arbetar med konfirmander i Svenska kyrkan i Bjärred ser fram emot en spännande och kul tid tillsammans med dig och alla konfirmanderna!

Infokväll den 24 maj kl 17.00 i Bergakyrkan
för både intresserade ungdomar och föräldrar.
Välkomna att träffa oss som jobbar med konfirmander!

VÅRA GRUPPER