Bjärreds församling Besöksadress: Öresundsvägen 9, 23735 Bjärred Telefon: +46(46)294050 E-post till Bjärreds församling

kärlek - gemenskap - glädje

Bergakyrkan är öppen måndag-torsdag kl. 8.30-20.00, och fredag normal öppettid kl. 8.30-15.30.

Ny kyrkoherde i Bjärreds församling

Madeleine Körner har utsetts till ny kyrkoherde i Bjärreds församling. Hon tillträdde sin tjänst den 1 januari 2018.
Madeleine har varit komminister i Bjärred sedan augusti 2006, men har varit tjänstledig för studier i Jerusalem sedan september 2016.
Kontraktsprost Jan-Olof Aggedal medverkar vid kyrkoherdeinstallationen den 25 februari.

En ny mandatperiod för våra förtroendevalda påbörjades även den 1 januari 2018.

Vi välkomnar med anledning av detta även våra förtroendevalda som kommer att tjänstgöra under perioden 2018-2021.

Varmt välkomna till mässa i Bergakyrkan den 25 februari kl. 11.00!
Efter gudstjänsten är alla välkomna på kyrkkaffe med smörgåstårta i Bergasalen.

Söndagen den 25 februari kl 11 i Bergakyrkan

Mässa med kyrkoherdeinstallation och välkomnande av förtroendevalda

Fem orglar från sundet
Försäljning av cd-skivan som kostar 100:-
säljes efter adventsmässan på söndag den 3/12 samt därefter på Bergagården!

Musik

Fem orglar från sundet där organist Gunnar Lindgren presenterar församlingens samtliga orglar i klingande format! Försäljning av cd-skivan som kostar 100:- säljes efter adventsmässan på söndag den 3/12 samt därefter på Bergagården!