Norrfjärdens församling

Norrfjärdens församlings vision är HELA LIVET med JESUS. Det finns plats för dig i de MÖTESPLATSER där vi välkomnar varandra, VÄXTPLATSER där vi växer tillsammans, RASTPLATSER där vi värnar vilan och ARBETSPLATSER där vi vågar vidare.

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till alla i personalen samt kontaktuppgifter och öppettider för församlingsexpeditionen.

Program

Här finns program/kalender för aktiviteter och händelser i vår församling. I kalendern kan du även söka på specifika datum.

Verksamhet

Barn, ung, vuxen, familj, glädje, äldre, ensam, gudstjänster, sorg, musik. I Norrfjärden församling finns det mötesplatser för alla. Välkommen att delta!

Bakom varje siffra finns en människa

Över 100 miljoner människor är på flykt och 300 miljoner människor är i behov av humanitärt bistånd. Din gåva gör skillnad!

Läs mer och ge en gåva

Musik i sommarkväll

Ta chansen att onsdagar hela sommaren få lyssna till härlig musik i sommarkväll, med variation av både musiker och musik. Se programmet här!

Sommarmöten i byarna

Välkommen till sommarmöten i sommar! Vi ses utomhus med egen fikakorg och något att sitta på. Se programmet här.

Vårstädning på kyrkogården

Nu är det vår och städningen är i gång runt våra kyrkor och på kyrkogården. För att underlätta ser vi gärna att gravlyktor och andra vinterdekorationer plockas bort innan 30 maj. Tack på förhand, hälsar vaktmästeriet.

Sommaröppet - Liten och stor i Rosvik

Du som vill få en mötesplats och miljöombyte är välkommen till Rosviks kyrka mellan 09.00-11.00 varje tisdag hela sommaren. Vi låser upp barnrummet för lek, men du ansvarar själv för att plocka undan leksakerna.

Sång till hälsa

Välkommen till Sång till hälsa, i Rosviks kyrka och Norrfjärdens kyrka. För dig som tycker om att sjunga och träffa andra! Terminen startar tisdag 24 jan i Rosvik och onsdag 25 jan i Norrfjärden.

Café Norrfjärden

Välkommen till öppet café i församlingsgården! Öppen mötesplats för alla åldrar med hembakt fika. Måndagar kl. 14.00-17.00. Hoppas vi ses!

Öppen närvaro kring elden

Onsdagar håller vi elden brinnande och kokar kaffe över öppen eld kl. 13.00-15.00 utanför Norrfjärdens kyrka. Välkommen till gemenskapen!

Tankar inför helgen

Gösta Degerman reflekterar kring "hjälparen".

Församlingsinstruktionen

En församlingsinstruktion fungerar som grund för målarbetet i församlingen, och här kan du bland annat läsa mer om Norrfjärdens församlings vision: Hela livet med Jesus.

Öppettider för kyrkan

Norrfjärdens kyrka är öppen helgfria måndagar-fredagar kl. 8.00-15.00.

Du kan swisha din gåva eller kollekt!

Till söndagens kollektändamål: 123 336 6762
Till Act, det internationella insamlingsarbetet: 123 222 1067
Till minnestelegram: 123 146 1714
Till serveringsavgift: 123 427 2514
Till SKUT, Svenska kyrkan i Utlandet: 123 365 11 71