Norrfjärdens församling

Vår församling vill vara en levande och varm gemenskap. Vi vill förmedla tro, närvaro, öppenhet och hopp. Känn dig varmt välkommen att fira gudstjänst och delta i församlingens verksamhet!

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till alla i personalen samt kontaktuppgifter och öppettider för församlingsexpeditionen.

Program

Här finns program/kalender för aktiviteter och händelser i vår församling. I kalendern kan du även söka på specifika datum.

Verksamhet

Barn, ung, vuxen, familj, glädje, äldre, ensam, gudstjänster, sorg, musik. I Norrfjärden församling finns det mötesplatser för alla. Välkommen att delta!

Nödrop för Ukraina

Stöd de som drabbats av kriget.

Ge en gåva

Boken om hopp

Under sommaren kommer Boken om HOPP att delas ut till alla hushåll i kommunen, och det är en Bibel som du får som gåva från kyrkorna i Rosvik och Norrfjärdensområdet. Här kan du läsa mer om projektet!

Ledarkurs för unga ledare

Här är kursen för dig som vill bli utrustad för framtiden! Startar under hösten 2022, anmäl dig senast 27 september.

Öppen närvaro kring elden

Onsdagar håller vi elden brinnande och kokar kaffe över öppen eld kl. 13.00-15.00 utanför Norrfjärdens kyrka. Välkommen till gemenskapen!

Nödrop för Ukraina

Nu när fastekampanjen är slut går alla pengar som kommer in till Act via Norrfjärdens församling oavkortat till Act Svenska kyrkans viktiga arbetet i Ukraina. Swisha din gåva till 123 222 10 67. Tack!

Livesända gudstjänster

Välkommen att se gudstjänster via videolänk från Norrfjärdens kyrka. Du hittar länken här!

Gång till hälsa

Välkommen att promenera i din takt, du som vill träffa andra på avstånd och ha trevligt. Onsdagar utanför Norrfjärdens kyrka och torsdagar utanför Rosviks kyrka.

Öppettider för kyrkan

Norrfjärdens kyrka är öppen helgfria måndagar-fredagar kl. 8.00-15.00.

Du kan swisha din gåva eller kollekt!

Till söndagens kollektändamål: 123 336 6762
Till Act, det internationella insamlingsarbetet: 123 222 1067