Två unga tjejer skrattar.

Barn och ungdom

Jesus sa: ”Låt barnen komma till mig och hindra dem inte”

Därför är alla barn och ungdomar särskilt välkomna till församlingens barn- och ungdomsverksamhet. Vi hoppas att alla ska trivas och hitta någon verksamhet som passar.

I stort sett all barn-och ungdomsverksamhet sker med hjälp av frivilligt engagerade i församlingen.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Inga-Lill Wass, församlingsassistent
0911-200272
inga-lill.wass@svenskakyrkan.se

Ylva Hannus, församlingspedagog
ylva.hannus@svenskakyrkan.se

Liten och stor

Måndag 14 februari kl. 10.00-13.00 startar Liten och stor i Norrfjärden och Rosvik, välkommen!

Efter skolan

Välkommen till Efter skolan i Norrfjärden, för dig som går årskurs 3-6! Måndagar jämna veckor (start 21 feb) kl. 14.30-16.30 i Norrfjärdens församlingsgård.

Barnkören Glädjeljud

Du som vill prova på att vara med i en barnkör och är mellan 4-6 år, välkommen till Glädjeljud! På grund av restriktionerna skjuts terminsstarten fram tills vidare, håll utkik på webb och Facebook efter mer information!

Barnkören Happy Voices

Du som går i årskurs 1-6, välkommen att sjunga i barnkör! På grund av restriktionerna skjuts terminsstarten preliminärt fram till vecka 5, håll utkik på webb och Facebook efter mer information!

Barnmöte i Sjulsmark

Alla åldrar är välkomna till barnmöte i Sjulsmarks missionshus under våren. Samling, fika, lek och pyssel. Allt är kostnadsfritt. Läs mer för att se datum och tider.

Förskola och skola

Norrfjärden församling har ett nära samarbete med de förskolor och skolor som finns i församlingen.

Vi behöver inte prestera något eller vara på något speciellt sätt för att ta emot dopet. Dopet är en gåva.

Konfirmation 2021/2022

Konfirmation för dig som är född 2007 eller tidigare. Konfirmation handlar om att lära sig mer om kristen tro, lära känna Jesus, få möjlighet att fundera på livets svåra frågor och ha kul. Detta år erbjuder vi två olika alternativ till konfirmation.