Heliga Korsets församling Besöksadress: Kungsgårdsvägen 2B, 39237 KALMAR Telefon: +46(480)421440 E-post till Heliga Korsets församling Webbplats

Heliga Korsets församling är en av Svenska Kyrkans fem församlingar i Kalmar. Du hittar Heliga Korsets kyrka och Församlingsgård mellan stadsdelarna Getingen och Oxhagen, vid Norra Kyrkogården. Välkommen!

Heliga Korsets församling firar varje söndag och kyrklig helgdag den gudstjänst som Jesus Kristus har gett sin kyrka – eukaristin, mässan – och det är också den som gör oss till en församling. Vi firar inte bara gudstjänst. I församlingens liv ryms många möten med människor: vi inbjuder till samlingar för människor i alla åldrar och många skeden i livet, för dem som är nyfikna och vill veta mer och för dem som varit med länge och tror de vet allt!

Högmässa söndagar kl 10.00 i kyrkan

Mässa tisdagar kl 18.30 i kyrkan

Morgonbön må-to kl 09.00 i Mariakoret

12/3 Andra i Fastan