Foto: Anna Braw

Heliga Korsets församling är en av Svenska kyrkans fem församlingar i Kalmar. Du hittar Heliga Korsets kyrka och Korsets församlingsgård mellan stadsdelarna Getingen och Oxhagen, vid Norra kyrkogården. Här firar vi mässa på söndagar klockan 10 och på torsdagar klockan 12. Tills vidare är det tyvärr inte offentliga gudstjänster. De sänds på Facebook (Svenska kyrkan i Kalmar), och efteråt finns det möjlighet till enskild kommunion i en timme. Mariakoret är öppet för enskild andakt mellan 6 och 22 alla dagar.

Allt som händer i Heliga Korsets församling är anpassat till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För närvarande är församlingens enda aktiviteter gudstjänster och enskilda samtal.

Söndagens högmässa och torsdagens middagsmässa sänds på Facebook (Svenska kyrkan i Kalmar), och under en dryg halvtimme efteråt är du välkommen till kyrkan för att ta emot enskild kommunion. Måndagskvällens bön med sånger från Taizé sänds också på Facebook. Efter gudstjänsten publiceras dessa sändningar på församlingens hemsida och på Youtube (Svenska kyrkan i Kalmar).

Välkommen att höra av dig på telefon eller e-post!

Mariakoret är öppet för enskild andakt alla dagar mellan 6 och 22. Välkommen att använda det!