Lyssna

Nyhet / Publicerad 13 september 2016

Vi söker kyrkomusiker!

Kyrkomusiker sökes!

Vi söker en eller två musiker som kan arbeta både med traditionell kyrkomusik och med nya former för att engagera alla åldrar i våra glada församlingar! Vi provar nya samarbeten och nya former för gudstjänst både vardagar och helgdagar och vill att musiken ska vara med i den utvecklingen.

Vardagsgudstjänsterna som inleder öppna förskolan samlar många barn och föräldrar och vi har många sångsugna barn i våra grupper. Våra konfirmander och ungdomar behöver få en inspirerad ledare som vill möta dem i deras musikaliska värld. Vi har två kyrkorglar, en digitalorgel och ett nytt digitalpiano.

Arbetsgivarens namn: Vislanda-Blädinge pastorat, Lindås 342 52 Vislanda, tel 0472-30007

Arbetsort: Vislanda och Blädinge

Arbetsplats: Församlingshemmet Lyktan, Vislanda

Löneform: Fast månadslön.

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstider: Schemalagd arbetstid på hel- eller deltid.

Antal lediga platser: 1-2

Kompetenskrav: Kantorsexamen eller likvärdig kompetens för klassisk kyrkomusik för orgel och piano och/eller musikutbildning i sång, andra instrument och dokumenterade kunskaper i att arbeta med kör och ensemble. En pedagogisk utbildning är en merit. Sökande med andra meriter kan komma att erbjudas anställning i projektform.

Ansökan: Via e-post till: vislanda.pastorat@svenskakyrkan.se senast den 25 oktober.

Tillträde: 1 december eller enligt överenskommelse.

Mer information: Kontakta kyrkoherde Anders Lindow 0472-302 27 eller kyrkorådets ordförande Kjell Magnusson 0472-303 73, 070-3776349.

 

 

 

Anders Lindow

Tf kyrkoherde, Svenska kyrkan i Vislanda och Blädinge