Här kan vi samlas i glädje och tacksamhet över livet, men också när vi känner oro eller sorg och saknad efter någon som vi förlorat. Här får vi dela gemenskap över en kopp kaffe eller en måltid, här får vi leka, lyssna, samtala och lära, andas och tänka. Välkommen hem!

aktuellt om verksamhet och gudstjänster

Hela Svenska kyrkan står enad i sin vilja att förhindra spridningen av coronaviruset. Därför har även Vislanda-Blädinge församling tagit beslut som förändrar vårt gudstjänst firande. Vissa söndagar har vi öppet för drop-in-nattvard och ibland bjuder vi in till friluftsgudstjänst utomhus. När och var hittar du på våra affischer och i kalendern här på vår hemsida. Våra kyrkor är öppna alla dagar för enskild andakt, välkommen in för att tända ett ljus, lämna en skriven bön eller bara sitta en stund i stillhet. Glöm inte att använda handsprit innan och efter ditt besök.

Präst, diakon och pedagog finns tillgängliga för samtal per telefon eller enskilt enligt överenskommelse.

Dop, vigslar och begravningar kommer att hållas men med en stark rekommendation att endast samla den närmaste familjen. I övrigt ställer vi nu om till en verksamhet utan fysiska möten men där ledordet ändå är TILLSAMMANS.

Behöver du någon att prata med? Är du orolig, ledsen eller ensam? Behöver du prata med någon? Vår personal finns tillgängliga för samtal per telefon eller för enskilt möte:

Präst Anders Lindow, tel 0472-30227
Diakon Yvonne Andersson, tel 0472-30031
Pedagog Johanna Brandi, tel 0472-30013

Övriga kontaktuppgifter hittar du här.

semesterstängt på expeditionen

Hej! Expeditionen är semesterstängd 13 juli till 9 augusti, men det går att nå oss via epost vislanda.pastorat@svenskakyrkan.se

Glad sommar!

Aktuellt från Svenska kyrkan i Vislanda & Blädinge