Ideellt

Vi söker dig som vill ge en liten del av din tid, din kunskap och ditt engagemang till församlingsarbetet. Du behövs!

Det ideella arbetet är en otroligt viktig del av allt det vi gör i våra församlingar. Tack vare fantastiska insatser av olika slag blir verksamheten rikare och bättre. För många är det naturligt att man som församlingsmedlem även bidrar med tid, kunskap och engagemang när tillfälle ges. Vill du också vara med och hjälpa till? Har du något särskilt uppdrag i åtanke eller vill du ställa dig till förfogande? 

Du som är intresserad är välkommen att höra av dig till expeditionen på 0472-30007, eller skicka ett meddelande via formuläret nedan. Du behövs! 

Våra ideella projekt!

Undrar du var just du kan vara med och bidra med det vill och kan? I de flesta av våra verksamheter finns det en plats för dig. Tillsammans är vi kyrkan och alla behövs!  

Tillsammans för världen! 

Vi vill gärna bli fler i vår internationella grupp! I internationella gruppen gör vi mycket roligt tillsammans till förmån för våra internationella insamlingsprojekt. I höst stundar till exempel Modevisning i Lyktan och  Solidaritetskväll i Blädinge. Här finns även utrymme för nya idéer och initiativ! 

Ja! Jag är intresserad av ideellt arbete inom kyrkan, och vill gärna prata med någon om vad just jag skulle kunna bidra med.

Med hjärta för omvärlden

När Kristina Fransson gick i pension vid 61 års ålder hade hon bestämt sig för att säga nej till alla engagemang. Men så fick hon en fråga hon inte ville säga nej till... Klicka på bilden för att läsa hela artikeln!