Körfrallan - en kör för alla!

Välkommen att vara med och sjunga i Körfrallan! Är du ny? Hör av dig till Rickard Scheffer, 0472-30491.

Varmt välkommen till Körfrallan. Ett tokroligt namn, men det beskriver precis vad det är. En kör för alla, en körfralla med allt gott pålägg som beskriver oss och allt det som är vi.

Låt oss sjunga enkelt och spontant! Låt oss öva långsiktigt och målmedvetet och gå från klarhet till klarhet. Vi letar fram en vacker, gemensam sångskatt som utvecklar oss och glädjer andra. En blandad repertoar med både psalm, visa, pop, musikal och modernare låtar. Alla som vill får ta del av den goda Körfrallan, både sångare, församlingsbor och övriga åhörare. När vi hittat vår musikaliska väg kan vi utvecklas och också utmana oss själva med nya stilar och uttryck i nyskrivna sånger och arrangemang.

Vi lär oss att ta vara på vår unika röst och vårda den genom övning och sångteknik. Glada skratt och vacker stämsång blandas med fika och samtal i vår härliga församlingskör. Jag hoppas att Körfrallan får chansen att ge dig allt detta och att du vill vara med. Att du vill dela med dig av din sångglädje och din röst.

Vi övar tillsammans på torsdagar kl. 19.00 i församlingshemmet Lyktan, Vislanda. Hör av dig till Rickard om du vill vara med. Välkommen!