Körfrallan

Nu startar vi Körfrallan - en kör för alla!

Körfrallan - en kör för alla!

Start 4 september kl. 19 i Lyktan, Vislanda.
Vi övar på onsdagar kl 19-21, oftast i Lyktan, ibland i Blädinge församlinghsem. Körledare: Maria Bertilsson Panagou.

Här kan du anmäla dig till Körfrallan!
Terminsprogram hösten 2019

Varmt välkommen till Körfrallan. Fånigt namn kanske, men det är vad det är. En kör för alla, en fralla vi bygger med allt som är vi. En salig blandning av pålägg blir allra godast, eller hur?

Nu ska vi sjunga! Åh, vad vi ska sjunga! Det blir inte svårt, det blir
lagom enkelt. Det blir inte nervöst, det blir roligt. Vi ska glädja andra, vi ska glädja varandra. Alla får ta del av den goda Körfrallan.

Kör. För. Alla. Hurra! Av hela mitt hjärta hoppas jag att du vill vara med. Att du vill dela med dig av din sångglädje och din röst. Vi övar tillsammans på onsdagar kl. 19-21, oftast i Lyktan, ibland i Blädinge. Välkommen på körstart den 4 september i Lyktan, Vislanda.

Välkommen!
Maria Bertilsson Panagou 073-965 9620