Torsdagar i Blädinge

Välkommen in i gemenskapen i Blädinge! Vi har öppet med olika aktiviteter i församlingshemmet mellan kl. 13.30 och 19 varje torsdag.

Vår torsdagsverksamhet i Blädinge har tills vidare gjort uppehåll till följd av risken för spridning av covid-19. Ta hand om dig!

Kom till församlingshemmet i Blädinge en torsdag och upplev den fina, varma Blädinge-gemenskapen! Under eftermiddag och kväll finns något för alla åldrar och vi samlas allihop för gemensam kvällsmat. Det är en mötesplats för alla åldrar med gemenskap, aktiviteter, måltid och gudstjänst. Välkommen du också!

13.30 Stickcafé, kom som du är med eller utan handarbete.
15 Kaffe serveras.
15.30 Aktivitet för vuxna med olika program (se nedan).
17 Drop-in i församlingshemmet
17.15 Rytmik och sångglädje
17.30 Kvällsmat
(anmälan senast dagen innan till Agneta 070- 556 06 85)
18 Blädingegänget med aktiviteter både för små och stora barn.
( Vi delar oss i två grupper!)
18.40 Kvällsandakt i kyrkan

Här kan du anmäla dig till Torsdagar i Blädinge (obs! Separat anmälan för kvällsmaten till Agneta på telefonnummer 070-5560685 senast dagen innan!)

Varmt välkommen!

Agneta Andersson