Torsdagar i Blädinge

Välkommen in i gemenskapen i Blädinge! Vi har öppet med olika aktiviteter i församlingshemmet mellan kl. 13.30 och 19 varje torsdag. Gruppstart 5 september.

Kom till församlingshemmet i Blädinge en torsdag och upplev den fina, varma Blädinge-gemenskapen! Under eftermiddag och kväll finns något för alla åldrar och vi samlas allihop för gemensam kvällsmat. Det är en mötesplats för alla åldrar med gemenskap, aktiviteter, måltid och gudstjänst. Välkommen du också!

13.30 Stickcafé, kom som du är med eller utan handarbete.
15 Kaffe serveras.
15.30 Aktivitet för vuxna med olika program (se nedan).
17 Barnens önskesånger.
17.15 Vardagsgudstjänst.
17.30 Kvällsmat i församlingshemmet.
(anmälan senast dagen innan till Agneta 070- 556 06 85)
18-19 Blädingegänget med aktiviteter både för små och stora barn.
( Vi delar oss i två grupper!)

Här kan du anmäla dig till Torsdagar i Blädinge (obs! Separat anmälan för kvällsmaten till Agneta på telefonnummer 070-5560685 senast dagen innan!)

Varmt välkommen!

Januari - mars

Januari
17 Uppstart och planering
25 Fotoboksprojektet!
31 Vi ser Vislanda-Blädinge-filmen från 1996.

Februari
7 Orgelmusik i kyrkan.
14 Lotta Svensson, återbrukare, berättar om hur du kan tjäna pengar, tänka hållbart och vara en kreativ klädkonsument. OBS! Aktiviteten börjar kl. 14.
21 Förlängt stickcafé.
28 Vi tillverkar egna klibbedukar.

Mars
7 Musikworkshop med Tipei Marazanye.
14 Förberedelse inför frukostföreläsning.
21 Orgelmusik och meditation
28 Fastecafé