Onsdagar i Lyktan!

Få saker är bättre än att träffas och äta tillsammans. På onsdagar under ojämna veckor serverar Marie sina fantastiska hemlagade soppor till lunch, efter en inledande orgelstund i kyrkan. Läs mer nedan. Välkommen!

Jämna veckor: Kl. 12-14.30 Orgelmusik och sopplunch  START 18/9
På Onsdagar i Lyktan samlas vi för gemenskap kring bordet och ordet. Vi startar onsdag 18 september med orgelmusik i kyrkan kl 12 och efterföljande sopplunch. Vi fortsätter sedan under terminen att erbjuda orgelmusik och sopplunch varannan onsdag, jämna veckor.

Med ojämna mellanrum erbjuder vi även aktivitet efter sopplunchen, se nedan:

månadens aktivitet

18 september Vi får besök av tandläkare Guillermo och tandhygienist Shabnam som ska berätta om arbetsmodellen för tandvården i Vislanda.

30 oktober Vi får besök av Vislandaskolans nya rektor Cecilia Wallinder.

Marie Lennartsson Lindstam

Värdinna

Vill du jobba ideellt i våra församlingar?
Du behövs!