Födelsedagskalas 75+

Gratttis våra jubilarer! De som fyller 75, 80, 85 eller 90+ bjuds in speciellt till vårt gemensamma födelsedagsfirande i Lyktan varje halvår .

Det finns en lång och mycket uppskattad tradition av att vi i församlingarna uppvaktar våra äldre jubilarer. Här i Vislanda och Blädinge har vi valt att fira tillsammans med en fest i Lyktan varje termin.Då bjuder vi halvårsvis in alla i församlingen som fyller 75, 80, 85 och 90 år eller mer.

Det bjuds på mat och sedan kaffe och tårta samt musikunderhållning. Alla jubilarer är välkomna att ta med någon anhörig eller vän, och vi ordnar med kyrkbil för de som vill ha skjuts.

Det är en dag då stämningen är hög och det bjuds på många skratt, glada leenden och alla får med sig vars en blomma hem som minne.