Kontakt

Bygdeå församling Besöksadress: Kyrkvägen 3, 91598 BYGDEÅ Telefon: +46(934)30530 E-post till Bygdeå församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Bygdeå församling - Svenska kyrkan i Robertsfors kommun. Vi har kyrkor och verksamhet i såväl Bygdeå som Robertsfors, Ånäset och Överklinten.

19-21 januari bjuder kyrkorna i Ånäset in till en gemensam temahelg med berättarkväll, musikcafé och gudstjänst med blåsorkestern Blåsljud.

Människor och möten

Tack till alla som var med och gav en gåva till julkampanjen "Jag är ett liv" till förmån för Svenska kyrkans internationella arbete. Drygt 30 000 kronor blev insamlingsresultatet för Bygdeå församling. Mer om julkampanjen kan du läsa här. Och skulle du vilja ge en gåva även om julen nu är slut går det också bra.

30 216 kronor gav ni till årets julinsamling

Är du en präst som vill hitta nya sätt att vara kyrka på i vår tid? Då har vi ett spännande jobb åt dig här i Bygdeå församling i Robertsfors kommun.

Bygdeå församling söker präst med diakonal inrikting

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Har du sett något som är trasigt?

FELANMÄLAN Församlingen har många lokaler och ytor att hålla reda på. Därför är det inte säker att vi alltid upptäcker om något gått sönder eller inte fungerar. Hjälp oss genom att klicka här och göra en felanmälan. Då lovar vi att vi ska rätta till felet så snart som möjligt.

Aktuellt från Svenska kyrkan

Prenumerera via RSS