Kyrkogårdar i Bygdeå församling

Kyrkogårdarna och begravningsplatserna i Bygdeå församling är till för alla, oavsett livsåskådning eller medlemskap i Svenska kyrkan. Kyrkogården är en plats för såväl stillhet och eftertanke som vandringar i bygdens historia.

I Bygdeå församling finns inte mindre än sexbegravningsplatser. I Bygdeå, Nysätra och Robertsfors finns kyrkogårdar i anslutning till kyrkan. I Robertsfors finns också två begravningsplatser, den ena centralt i samhället och den andra väster ut efter Storgatan. Även Överklinten har en begravningsplats.

Det är vi som arbetar på kyrkogårdarna

Martin Beyer

Ulf  Bygdemark

Ulf Bygdemark

Ann Granath

Teamledare vaktmästeri

Tommy  Jonsson

Tommy Jonsson

Nils Moberg

Kyrko - och kyrkogårdsvaktmästare

Vi som jobbar på kyrkogårdarna utför vårt arbete med kunnighet och stolthet. Ibland handlar det om att ta hand om byggnader och fastigheter, ibland om att sköta om växtligheten som gör våra kyrkogårdar vackra och levande. Andra gånger handlar det om att ta hand om människor både i glädje och i sorg. Vi finns alltid till hands om någon har en fråga eller kanske bara vill prata en stund.