Robertsfors gamla kyrkogård

Vid Robertsfors kyrka ligger gamla kyrkogården. Här hittar du många gravar som minner om Robertsfors historia.

Robertsfors äldsta begravningsplats är belägen kring kyrkan och vandrar man runt på kyrkogården kan man hitta många gravstenar med namn, som minner om den första tiden i Robertsfors. Kyrkogården genomgick en omplanering på 1850-talet men blev trots detta ganska snart för liten. Man anlade då en ny begravningsplats i centrala Robertsfors som togs i bruk 1889. Den begravningsplatsen kallas idag Mellersta begravningsplatsen. Båda dessa begravningsplatser är idag helt fulla. Nya gravplatser erbjuds istället på Fredriksfors begravningsplats strax väster om samhället.

Det är vi som arbetar på kyrkogårdarna

Martin Beyer

Ulf  Bygdemark

Ulf Bygdemark

Ann Granath

Teamledare vaktmästeri

Tommy  Jonsson

Tommy Jonsson

Nils Moberg

Telefontider

Måndag - torsdag 08.00-12.00

Under coronaepidemin är expeditionen stängd för obokade besök. För frågor om begravningar, medlemsärenden, bokningar med mera vänligen kontakta oss på telefon, e-post eller via hemsidan.