Församlingsexpeditionen

Till vår expedition i Bygdeå är du välkommen med dina frågor om allt från medlemskap i Svenska kyrkan till bokning av dop, vigsel eller begravning.

I församlingshemmet i Bygdeå hittar du församlingens expedition. Här finns också kontor för personalen övrig personal som är stationerad i Bygdeå.

Till expeditionen är du välkommen med frågor om bokningar, medlemskap i Svenska kyrkan, gravskötsel och allt annat som rör församlingens verksamhet.

Expeditionens öppettider hittar du nedan. Det går också bra att kontaka oss via e-post eller använda kontaktformuläret på den här sidan.

Telefontider

Måndag - torsdag 08.00-12.00

Under coronaepidemin är expeditionen stängd för obokade besök. För frågor om begravningar, medlemsärenden, bokningar med mera vänligen kontakta oss på telefon, e-post eller via hemsidan.

Skicka en fråga till expeditionen