Värmdö kyrka

Värmdö församling

Levande skärgård - Levande kyrka

Sopptallrik

Sjölidenlunch

Välkommen till Sjölidenlunch varannan onsdag på Sjöliden.  Kl 12 serveras soppan och kl 13 startar programmet i kapellet. Varmt välkomna till Sjöliden, Haghultavägen 25

Samtalsgrupper

Under hösten har vi tvåsamtalsgrupper med olika inriktning, en på kvällstid och enpå dagtid.

En bebis på golvet tittar på ett gosedjur som föreställer ett får.

Barn och familj

Värmdö församling har många verksamheter för barn i varierande åldrar, allt från sångstunder och familjegrupper för mycket små barn, nyfödda och uppåt, till eftermiddagsverksamhet för skolbarn upp till och med årskurs 5. Vi har också flera barnkörer som du kan läsa mer om under musik och körer. Vi har all vår barnverksamhet på församlingsgården Sjöliden, Haghultavägen 25. Välkommen!

Vallmo i kvällsljus

Kalender

Här hittar du församlingens alla gudstjänster och öppna verksamheter som Öppen förskola, Sjölidenluncher, filmkvällar och ungdomskvällar med mera.

Frälsarkranspärlor på Sjöliden

Frälsarkransvandring

Vid församlingsgården Sjöliden finns en meditativ vandring med pärlorna från Frälsarkransarmbandet i storformat. Vandringen tar dig runt på Sjöliden och vid varje pärla kan man stanna till och begrunda olika aspekter av livet.

En film om ljusföroreningar från Värmdö kyrka

Hur tar vi vara på djuren som också älskar våra kyrkor? I Värmdö kyrka får fladdermössen ro när de behöver det. En film från Stockholms stift om ljusföroreningar och hur de kan påverka djurlivet och hur även djur kan finna ro i kyrkor.

Dopbild från Värmdö kyrka

Dop

Här kan du boka dop i Värmdö kyrka eller Sjölidens kapell.

Betania i Boda

Retreat på Betania i Boda

Retreat med övernattning, 29-30 september

Tre presentaskar ligger på ett bord. På askarna står orden mod, hopp och medmänsklighet. En gåva som gör skillnad.

Act Svenska kyrkans gåvoshop

Act Svenska kyrkans gåvoshop är fylld med gåvor och som förändrar liv. Ge en gåva fylld med mod, hopp och medmänsklighet.

När livet känns svårt

Få hjälp och stöd

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Bli medlem

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

Logga för Kyrkans klassiker.

Kyrkans klassiker

Var med och gör en kyrklig klassiker! Varför inte genomföra en annorlunda klassiker. Istället för att skida, cykla, simma och springa får du be, läsa Bibeln, fira gudstjänst och träna din omtanke om andra.

En vuxen och ett barn står vid strandkanten och tittar ut över vattnet.

Kristen tro

Vill du veta mer om kristen tro? Här kan du läsa om vad Svenska kyrkan står för. Du kan också få näring till dina egna tankar om kristen tro.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Bli medlem