Värmdö kyrka

Värmdö församling

Levande skärgård - Levande kyrka

Filmkväll på Sjöliden

Filmvisning med efterföljande mingel och eftersnack. Välkommen! Måndag 10 oktober 19.00 - Dag för dag

Retreat

Att hämta andan. Lördag 8 oktober kl 9-17 på Sjöliden

Kalender

Här hittar du församlingens alla gudstjänster och öppna verksamheter som Öppen förskola , Sjölidenluncher, filmkvällar och ungdomskvällar med mera.

Logga för Kyrkans klassiker.

Kyrkans klassiker

Var med och gör en kyrklig klassiker! Varför inte genomföra en annorlunda klassiker. Istället för att skida, cykla, simma och springa får du be, läsa Bibeln, fira gudstjänst och träna din omtanke om andra.

En vuxen och ett barn står vid strandkanten och tittar ut över vattnet.

Kristen tro

Vill du veta mer om kristen tro? Här kan du läsa om vad Svenska kyrkan står för. Du kan också få näring till dina egna tankar om kristen tro.

Be en bön för fred

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.