Värmdö församling

Levande skärgård - Levande kyrka

Kalender

Här hittar du församlingens alla gudstjänster och öppna verksamheter som Öppen förskola , Sjölidenluncher, filmkvällar och ungdomskvällar med mera.

Sjölidenloppis

Välkommen att fynda och sälja på vårens loppis. Söndag 29 maj kl 12-15. Här hittar du mer information om loppis och anmälningsformulär om du vill hyra ett bord och sälja.

Drop-in-vigsel

6 juni i Värmdö kyrka

Drop-in-dop

6 juni i Värmdö kyrka

Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

Sommardagläger

Vi håller till på vår församlingsgård Sjöliden, där vi fyller dagarna med lek, pyssel och äventyr.

Vi ber tillsammans för fred.

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

Logga för Kyrkans klassiker.

Kyrkans klassiker

Var med och gör en kyrklig klassiker! Varför inte genomföra en annorlunda klassiker. Istället för att skida, cykla, simma och springa får du be, läsa Bibeln, fira gudstjänst och träna din omtanke om andra.