Ljusstake med två tända ljus

Värmdö församling

Levande skärgård - Levande kyrka

julpyssel

Julpyssel för vuxna

Måndag 12 december 17.30–21.00 på Sjöliden

En alternativ adventskalender

Låt dig inspireras av en alternativ adventskalender

Kalender

Här hittar du församlingens alla gudstjänster och öppna verksamheter som Öppen förskola, Sjölidenluncher, filmkvällar och ungdomskvällar med mera.

Julotta 1937

Film - Julotta

Filmen från Värmdö kyrka av Gösta Roosling från 1937 går att se på filmarkivet. Du hittar länken här.

Be en bön för fred

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

Logga för Kyrkans klassiker.

Kyrkans klassiker

Var med och gör en kyrklig klassiker! Varför inte genomföra en annorlunda klassiker. Istället för att skida, cykla, simma och springa får du be, läsa Bibeln, fira gudstjänst och träna din omtanke om andra.

En vuxen och ett barn står vid strandkanten och tittar ut över vattnet.

Kristen tro

Vill du veta mer om kristen tro? Här kan du läsa om vad Svenska kyrkan står för. Du kan också få näring till dina egna tankar om kristen tro.

Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.