Sopptallrik

Sjölidenlunch

Från och med den 6 oktober börjar vi servera soppa igen! Välkommen till Sjölidenlunch kl 12–14 på Sjöliden. Kl 12 serveras soppan och kl 13 startar programmet i kapellet. Varmt välkomna till Sjöliden, Haghultavägen 25

22 september
Ett musikaliskt möte
Evelina Olsén och Kristin Stenerhag möts på hemmaplan. De tolkar sina musikaliska favoriter, både egna och andras. Det blir intimt, svängigt och energifyllt.

6 oktober
Can´t help falling in love with ELVIS
The King, legenden som genom sin musik och personliga stil satte en hel värld i gungning och hjärtan i brand. Lena Nilsson tar med oss på en resa genom Elvis liv, gospel, vackra ballader och rivig rockn´roll och ingen lämnas oberörd.
Sång – Lena Nilsson
Piano – Carina E Nilsson

20 oktober
Beppes bästa bitar
En mycket betydelsefull person inom underhållningsbranschen från 50-talet och några decennier framöver var Beppe Wolgers. Det var han som gjorde det möjligt att sjunga bra jazz på svenska. Det var han som skrev revymonologer. Det var han som var upphovet till underfundiga och älskade sångtexter. Och det var han som blev stor stjärna och mysfarbror för barnen i tv med Beppes godnattstund. Beppe har en imponerande produktion bakom sig och har t ex skrivit över tusen sångtexter.
Sång – Karin Frölén
Piano – Kjell Berggren
Bas – Jan Bergnér

3 november
Två röster, en gitarr, melankoli och finstämdhet
Lisa och Herr C blandar egna visor med allt från Dan Andersson till Bob Dylan. Vad av hjärtat är fullt sjunger rösten.

17 november
Skärgården igår, idag och imorgon
Jan Olsén, född i Boda by på Värmdö. Jan har levt sitt vuxna liv på Runmarö och Bullerö i Stockholms skärgård.
Hans huvudsakliga arbete har varit i sjö- och skärgårdsmiljö i olika nautiska befattningar.

1 december
Livet på operan – en körmedlems bekännelse
Detta livfulla program innehåller roliga och spännande händelser i berättelse och sång. Därtill visas operakostymer i bilder från de många operauppsättningar som Barbro och Susanne varit med om i de 35 åren de varit anställda vid Kungliga Teatern i Stockholm.
Sång – Barbro Hillerud
Piano – Susanne Uddsten

Anna-Karin Nordgren

Anna-Karin Nordgren

Värmdö församling

Präst