Bild från Görslövs kyrka

Uppåkra Församling

Ett covidvaccinationsbevis är ett dokument som visar att det är lägre risk att du sprider covid-19. Regeringen har beslutat, på inrådan från Folkhälsomyndigheten, att den som besöker allmänna sammankomster med fler än 100 personer måste kunna visa upp ett giltigt covidvaccinationsbevis tillsammans med ID-handling från 1 dec.

I Uppåkra församling gör vi på följande sätt:

Vid konserterna ”Luciakonserten” den 11 dec och ”Vi sjunger in julen” den 18 dec behöver du visa ett giltigt covidvaccinationsbevis tillsammans med ID-handling vid ingången. Dessutom vill vi att du anmäler dig till expeditionen på 040-461316 eller via e-post för att vi ska kunna ta emot alla som vill vara med på konserterna på bästa sätt. Barn och unga under 18 år och personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna. I det sistnämnda fallet vill vi att du tar med det intyg som visar att du tillhör den gruppen.

Du hämtar ditt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se. Vill du ha hjälp med att ordna ditt bevis så kontakta oss så hjälper vi dig!

Vid gudstjänsterna har vi ett maxantal på 100 personer eller det antal som respektive kyrka tillåter pga brandsäkerhetsskäl och kontrollerar alltså inte covidvaccinationsbevis.

Vi har handsprit vid ingången som vi önskar att du använder och att vi alla hjälps åt med att hålla avstånd och stanna hemma om vi har symptom.

Tillsammans hjälps vi åt att motverka smittspridning!

Uppåkra församling på facebook

Här kan du bland annat se och höra psalmer, sånger och andakter.