Bild från Görslövs kyrka

Uppåkra Församling

Vi vill vara en öppen och varm gemenskap, i glädje och sorg, i vardag och högtid, där alla känner sig välkomna! Uppåkra församling är en del av Svenska kyrkan och ligger i Staffanstorps kommun, strax utanför Lund.

Vi sjunger in julen

Vi sjunger in julen 17 dec

Lördag den 17 december sjunger vi in julen kl. 15.30 (fullbokad) och kl. 18.00 tillsammans med Uppåkra församlings kyrkokör och Söderslätts musikkår! Boka din plats via länk här från och med måndag den 21 november. Välkommen!

Luciakonsert med föranmälan

Lördag 10 december kl 16.00 i Uppåkra kyrka. Klicka här för att hitta anmälningslänken.

Två tända gravljus och en grankrans på en grav.

Inbjudan att dela sorgen

Vi vill bjuda in dig som under det senaste året mist en nära anhörig, till en Leva-vidaregrupp.

Barn och Föräldrar

Vi har verksamheter för alla åldrar.

Himmel och Pannkaka

Musikgudstjänst och kvällsmat!

Uppåkra församling på facebook

Här kan du bland annat se och höra psalmer, sånger och andakter.

Våra Verksamheter

Musik, barngrupper, ungdomshäng, café, samtalsgrupper och pilgrimsvandringar är bara ett axplock av de verksamheter församlingen erbjuder kostnadsfritt.

Kontakta Oss

På denna sida hittar du kontaktinformation till pastorsexpeditionen och till alla oss som arbetar i församlingen.

Behöver du prata?

Uppåkra församling erbjuder samtalsstöd för den som behöver någon att prata med.

Dop, Vigsel och Begravning

Från livets början, till livets slut.

Våra Kyrkor

Läs mer om församlingens vackra kyrkobyggnader

En man med stor ryggsäck går mellan kyrkbänkarna i Uppsala domkyrka.

Bli medlem

Du kan bli medlem i Svenska kyrkan oavsett om du har varit medlem tidigare eller inte. När man vill bli medlem i Svenska kyrkan är det framförallt sin församling som man blir medlem i. Här finns alltid en plats för dig.