Dop, vigsel och begravning

Kontakta församlingsexpeditionen om du vill boka dop eller vigsel i någon av Uppåkra församlings kyrkor. Har du frågor om olika begravningsskick kan kyrkogårdschefen hjälpa dig. Begravning bokar du lättast genom att ta kontakt med en begravningsbyrå.

Dop

Välkommen att låta döpa ditt barn eller dig själv i någon av Uppåkra församlings kyrkor, eller i församlingsgårdens kyrksal. På den här sidan kan du läsa om vad dopet innebär, hur dopgudstjänsten går till och hur du bokar dop. Dopklänning och lokal för dopkalas finns att låna.

Vigsel

Dags för bröllop? Varmt välkommen att hålla er vigsel i någon av Uppåkra församlings kyrkor. Kontakta församlingsexpeditionen för att boka er vigselgudstjänst.

Begravning

När en familjemedlem, släkting eller vän dör är det viktigt att få ta ett sista farväl. I kyrkan gör vi det i en begravningsgudstjänst då vi överlämnar den som dött till Gud. Boka begravningen genom en begravningsbyrå eller genom att ringa till Uppåkra församlingsexpedition på 040-46 13 16.

Boka dop, vigsel och begravning

Dop och vigsel bokar du via församlingsexpeditionen i Uppåkra församling. Begravning bokas oftast via en begravningsbyrå.

Telefon

040-46 13 16, måndag, tisdag, torsdag, fredag kl. 10–12.30, onsdagar kl. 13–15.  

E-post

uppakra.forsamling@svenskakyrkan.se

Boka dop på webben

Gör en preliminärbokning via webbformulär.

Frågor om olika begravningsskick

Har du frågor om olika gravskick är du välkommen att kontakta kyrkogårdschef Gustav Saxell, 070-606 13 18, gustav.saxell@svenskakyrkan.se