Barn och Föräldrar

I kyrkoordningen, Svenska kyrkans styrdokument, står det: ”I kristen tro intar barnen en särställning och de behöver därför särskilt uppmärksammas i Svenska kyrkans verksamhet.”  I Uppåkra församling tar vi detta stycke på stort allvar och arbetar ständigt med att ge barnen utrymme i kyrkan. Barn ska få synas och höras, och det får du som förälder givetvis också göra.

Välkomna!

Vi träffas i Församlingsgården, Stationsstigen 14, 245 63 Hjärup

Barnsamling i gudstjänsten

En egen stund i kyrkan för barnen

Öppet Hus med Stora och Små

Öppet Hus är verksamheten för dig som är hemma med barn och som vill träffa andra i samma situation.

Babycafé med Sångstund

Här får ni tillfälle att träffa andra föräldrar med små barn, och samtala om föräldraskapets glädjeämnen och svårigheter.

Himmel och Pannkaka

Musikgudstjänst och kvällsmat!

Tre flickor sitter på en gungleksak inomhus och skrattar.

Kyrkis för åk 1-3

Gemenskap, lek och andra påhittiga aktiviteter

After School för åk 4-6

Kom och häng med andra i din ålder efter skolan!

Några ungdomar står utomhus och leker.

Dramagrupp för åk 4-7

För alla som vill testa på teater- och dramaövningar

Barnkörer

Församlingens barnkörer sjunger och har roligt tillsammans samtidigt som vi lär oss om toner och rytmer. Vi vet att alla barn kan sjunga och därför är alla välkomna till församlingens barnkörer! Alltid gratis! Anmälan senast 6 september!

Familjerådgivning

Har du problem i din relation? Vi erbjuder kostnadsfri professionell familjerådgivning om du behöver stöd och vägledning.