Kör och Musik

Uppåkra församling har ett rikt musikliv där både stora och små personer med både stora och små röster får vara med och sjunga tillsammans.

Uppåkra församlings kyrkokör

Vill du vara med? Klicka och läs!

Ungdomskör

Satsa på sången, tillsammans med andra!

Barnkörer

Församlingens barnkörer sjunger och har roligt tillsammans samtidigt som vi lär oss om toner och rytmer. Vi vet att alla barn kan sjunga och därför är alla välkomna till församlingens barnkörer! Alltid gratis! Anmälan senast 6 september!

Frukostkören

Vi träffas på tisdagar i församlingsgården i Hjärup.

Projektkör

Inför vissa högtider och speciella tillfällen erbjuder vi projektkör som övar några gånger och sedan framträder. Passar dig som har svårt att få in ditt körsjungande i din regelbundna veckoplanering.

Vill du vara med?

Vill du också sjunga i kör? Spelar du ett instrument och vill medverka i högmässan? Vill du lära dig att spela kyrkoorgel? Hör av dig till oss kyrkomusiker så hittar vi på något tillsammans.