Konfirmation och Ungdom

Ungdomsgrupp, ungdomskör, konfirmation eller kanske bara en fika och häng. För dig som går i sjuan och uppåt finns mycket att göra i Uppåkra församling .

Konfirmation 

Varje år väljer många ungdomar att tillsammans upptäcka den kristna tron och diskutera livets stora frågor. Vi delar tankar om meningen med livet, om det goda och det onda i tillvaron. Vi pratar om Gud, livet, döden, identitet och allt däremellan. Det gör vi bland annat genom samtal, sång, drama, måleri, lek och andakt. Vi blandar allvar och djup med skoj och bus. Vi har två olika konfirmationsgrupper som du som börjat 8:an kan anmäla dig till. Du behöver inte vara döpt för att bli konfirmand men du måste vara döpt för att konfirmeras. Dopet kan ske under konfirmandtiden. Är du äldre och intresserad av att konfirmeras? Det går utmärkt! Hör av dig till oss så hittar vi ett sätt som passar dig. 

Ungdomsgruppen - för dig som går i sjuan och uppåt

Församlingens ungdomsgrupp är till för dig som går i sjuan och uppåt. Gruppen träffas varje onsdag kväll kl. 18 i församlingsgården på Stationsstigen 14 i Hjärup. Kvällarna börjar alltid med en andakt och sen blir det mat. Ofta har kvällen ett särskilt tema eller happening, men ibland är det bara häng, fika och snack. Det behöver inte vara svårare än så. Vill du veta vad som händer just kommande onsdag? Kolla in @ungiuppakra på instagram.

En perfekt plats för att lära känna nya vänner

Vår ungdomsgrupp är en öppen och säker plats och gemenskap. Här kan du lära känna nya vänner. Kom gärna även om du inte känner någon som brukar gå hit. Och känn dig också fri att ta med en kompis! 

En blandad ungdomskör som sjunger inomhus.

Ungdomskör

Sjung tillsammans med andra i Uppåkra församlings ungdomskör. Läs mer på sidan om körer och musik.