Foto: C Innings

Öppet Café

Bilden är från 2019

Öppet café - torsdagar kl.14.00

Vi träffas för olika program vid Öppet café ungefär en torsdag i månaden klockan 14.00 och det är bara att dyka upp. Fika kostar 30 kronor.

Du som vill ha uppdatering om program för pensionärer till din mobiltelefon, kan anmäla det till diakoniassistent Carina Innings, så får du ett sms med information när det är aktuellt. Tfn nr 070-606 77 18.

22 september Åsa Hagberg sjunger och berättar om: "Det bara Maria visste”. Vi följer Marias berättelse hela vägen genom alla våra högtider. Baserat på boken ”Maria, en livsberättelse”.

13 oktober Kyrkoherde Tanja Kamensky berättar om sina tidigare jobb i Paris och på Teneriffa.

10 november kl.16.30-18.00 Vad gör en guldsmed? Anders Lindskog berättar om sitt yrke och vad det är för skillnad på guld- och silversmed samt visar sina konstverk.           OBS tiden! Fika kl.16.30 och föredrag kl.17.00.

8 december Öppet café med auktion, lotterier och julfika. Arrangeras av församlingens Act-grupp för att samla in pengar till Svenska kyrkans internationella hjälparbete.

15 december Luciafirande av barnkör.