Sävar-Holmöns församling Besöksadress: Forsellsväg 16, 91831 Sävar Postadress: Forsells väg 16, 91831 Sävar Telefon: +46(90)712750 E-post till Sävar-Holmöns församling Webbplats

Sävar - Holmöns församling sträcker sig från Holmögadd i Kvarken upp till Floda, Botsmark och är en del av Luleå stift och Svenska kyrkan.

Ungdomsläger tag:n med svenska kyrkans unga i luleå

SKU (Svenska kyrkans Unga) i Luleå stift inbjuder till ett ungdomsläger i Sävar 30/10 -2 /11.

TAG:N står för Tro, Ansvar, Gemenskap och Nytänkande. Temat för lägret är "Hitta dig själv" och kommer att vara fyllt av musik, gemensamma aktiviteter, föreläsningar mm. Gemensam samvaro för alla ungdomar från 15 år och uppåt.

Anmälan hittar du på SKU:s hemsidan eller klicka på länken Anmälan TAG:N

Välkommen med Din anmälan!

Info och kontakt Simon Lundgren 070-651 88 30, info@skululea.se

Just nu har du chansen att bli en del av en fantastisk församling och det vi tycker är Svenska kyrkans bästa arbetslag. Vad vi behöver är en engagerad präst som bygger relationer både inåt, utåt och uppåt.

Bästa platsen håller vi åt dig!

FELANMÄLAN Fastigheter och kyrkogård

Nu kan man anmäla fel, brister eller om något gått sönder i våra fastigheter eller på kyrkogårdar. Fyll i formuläret så åtgärdar vi det så snabbt det går Klicka här!