Sävar kyrka en k
Foto: Marcus Gustafsson

Sävar, Botsmark, Bullmark, Täfteå och Holmön - i din församling är Svenska kyrkan aldrig långt borta. Välkommen att dela tro, glädje, sorg, ro och gemenskap.

På gång

En rad med penslar av olika storlekar.

Vernissage i Täfteå byakyrka

Fredag 3 december kan du se tavlor och andra verk av Täfteåkonstnären Carin Hedlund i byakyrkan. Det bjuds också på julsånger av Simone Magnusson och Anna Hörnvall.

En stiliserad julgran

Julkonsert med Canorus & Ungdomskören

Lördag 4 december 18.00 är det dags för första julkonserten i Sävar kyrka. Obs! För att delta i denna konsert krävs vaccinpass. Tänk på att komma i god tid då det kan bli köer vid insläppet.

Gammal ljuslykta som lyser i mörkret.

Kyrkornas gemensamma adventsfestgudstjänst i Sävar

Söndag 5 december blir det en riktig festgudstjänst i Sävar kyrka. Massor av barn- och ledare från kyrkornas olika barngrupper medverkar. OBS! För att delta i denna gudstjänst krävs vaccinationsbevis för alla över 18 år. Tänk på att komma i god tid, det kan bli köer vid ingångarna.

En röd och en guldfärgad julgranskula

Julkonserter med Täftekören, Victor Hansson och barnkörer

Lördag 11 december släpper vi loss Täftekören, gästsolisten Victor Hansson och barnkörerna JoyKids och JoyVoice i inte mindre än två julkonserter i Täfteå byakyrka. För att gå på de här konserterna behöver du både en gratisbiljett och ett giltigt vaccinbevis. Mer information hittar du här.

Julkonsert med Sävar kyrkokör & sånggruppen Vistra

Söndag 12 december bjuder Sävar kyrkokör på efterlängtad konsert tillsammans med Vistra och duktiga musiker i Sävar kyrka. Obs! För att besöka detta arrangemang krävs vaccinationsbevis. Tänk på att komma i tid då det kan bli köer vid dörrarna.

60 minuter med Åke Swahn & YoungVoice

Tisdag 14 december klockan 19.00 är kyrkornas gemensamma musikarrangemang 60 minuter tillbaka, denna gång med profilen Åke Swahn som får sällskap av barnkören YoungVoice och kvällen värdar Emanuel Forslund & Johan Wållberg.

Mer om församlingens verksamhet

Nyheter från församlingen

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Aktuellt från Svenska kyrkan

Prenumerera via RSS