Sävar-Holmöns församling Besöksadress: Forsellsväg 16, 91831 Sävar Postadress: Forsells väg 16, 91831 Sävar Telefon: +46(90)712750 E-post till Sävar-Holmöns församling

Sävar-Holmöns församling är en del av Svenska kyrkan och ingår i Luleå stift. Förutom Sävar ingår också byar som Täfteå, Floda, Bullmark och Botsmark - och så klart ön Holmön.

Att fasta är att avstå från något för att vinna något annat. Fastan handlar om att du ska få tid för eftertanke och bön, och tid för att komma närmare Gud. Fastan kan få vara en tid i livet då vi stannar upp.

Fasta

I en katastrof behöver människor mat, vatten och tak över huvudet. Men också värdighet och hopp. Därför arbetar vi med psykosocialt stöd som gör att människor kan gå från att överleva till att leva.

Att resa sig starkare – Fastekampanjen 2018

Fjortonde februari börjar fastan. Ni vet den som "varar fram till påska". Svenska kyrkan i Umeå har gjort en fastekalender med dagliga utmaningar som kan ge vårvärme en ny innebörd. Skriv ut, klipp, vik och tejpa ihop den och låt den stå framme under fastan.

Ladda ner fastekalendern

Är du fyra år eller äldre och tycker om att sjunga? Då är du välkommen med i vår påskbarnkör. Det blir tre eftermiddagsövningar och uppsjungning i Botsmarks kyrka på påskdagen. Anmäl dig idag.

Påskkör för alla barn i Botsmark

Vi söker nu en duktig trädgårdsarbetare som ska ansvara för den gröna miljön på våra kyrkogårdar och runt våra byggnader. Tjänsten är en säsongsanställning april - november men kan komma att omvandlas till en tillsvidareanställning.

Vi söker vaktmästare med trädgårdskompetens

Nu söker vi en vaktmästare till Sävar-Holmöns församling som ska arbeta både på kyrkogården och i kyrkan. Tjänsten är en säsongsanställning maj - november.

Vi söker säsongsanställd kyrko- & kyrkogårdsvaktmästare

Det kan vara svårt att tro men snart är sommaren här och vi söker en vaktmästare till våra kyrkogårdar för perioden maj-augusti 2018.

Vi söker säsongsanställd kyrkogårdsvaktmästare

Körsångare från hela Sverige samlades till en gemensam körfest i Östersund under första helgen i februari.

Sävarsångare på riksfest för kyrkokörer

Det var drygt 35 år sedan sist men nu får kyrktuppen i Sävar ny förgyllning.

Kyrktuppen får ny glans

Det var drygt 35 år sedan sist men nu får kyrktuppen i Sävar ny förgyllning.

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Välkommen att kontakta oss!

Expeditionens öppettider

Välkommen att kontakta oss!

Har du sett något som är trasigt?

FELANMÄLAN Församlingen har många lokaler och ytor att hålla reda på. Därför är det inte säker att vi alltid upptäcker om något gått sönder eller inte fungerar. Hjälp oss genom att klicka här och göra en felanmälan. Då lovar vi att vi ska rätta till felet så snart som möjligt.

Aktuellt från Svenska kyrkan

Prenumerera via RSS