Foto: Marcus Gustafsson

Sävar, Botsmark, Bullmark, Täfteå och Holmön - i din församling är Svenska kyrkan aldrig långt borta. Välkommen att dela tro, glädje, sorg, ro och gemenskap.

Pandemiinformation

Tillsvidare firas inga vanliga gudstjänster men Sävar kyrka är öppen varje söndag 10.00–12.00. Titta in för att be, tända ett ljus och få ett ord med på vägen. Även kyrkorna i Bullmark, Botsmark och Täfteå är några söndagar i månaden. Datum och tider hittar du här.

Öppen kyrka varje söndag

Att promenera är ett bra sätt att umgås i corona-tider. Varje vecka har du möjlighet att följa med på en gemensam promenad i lugnt tempo i Sävar. Vi träffas utanför Klockargården klockan 11.00 på tisdagar. Vi är rädda om varandra och håller säkert avstånd.

Tillsammanspromenader i Sävar

När omvärlden är orolig är det bra att få komma till lugnet en stund. Sävar kyrka öppen för dig varje vardag 09.00–16.00, med undantag för om det är en begravning i kyrkan. Större delen av tiden finns kyrkans personal på plats om du vill prata med någon.

Kyrkan är öppen för dig

Person tittar på livesändning från gudstjänst hemifrån soffan.

Digitala gudstjänster och evenemang

Många församlingar och pastorat sänder live på webben från sina gudstjänster och andra evenemang. Du hittar sändningarna i vår kalender. Ha tålamod om sidan tar tid att ladda - det är mycket att gå igenom.

Knäppta händer med grönmålade naglar.

Fira en enkel gudstjänst hemma

Om du inte kan eller vill fira gudstjänst i kyrkan, kan du fira en gudstjänst hemma. Det blir inte samma sak, men det blir bra.

Expeditionen stängd för obokade besök

Under corona-epidemin har expeditionen stängt för obokade besök. Du är välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post för alla frågor som rör medlemsärenden, bokningar av dop och vigslar, begravningar och kyrkogårdsärenden med mera.

Kyrkan Play

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Aktuellt från Svenska kyrkan

Prenumerera via RSS