Samtal och stöd

Behöver du någon att prata med?

Du som vill ha enskilt samtal är välkommen att höra av dig till en präst eller diakon.

Samtalet kan handla om tro, relationer och vardagsliv, det som är angeläget.

Präster och diakoner är erfarna lyssnare och samtalspartners. Vi har tystnadsplikt, vilket innebär att ingenting av det du berättar kommer att föras vidare.
Samtalet är kostnadsfritt.

Du kontaktar oss på telefon eller via e-post, se resp. präst eller diakon.

Behöver Du/Ni familjerådgivning?
Sävar-Holmöns församling erbjuder Dej/Er som är boende i församlingen samtal via Kyrkans familjerådgivning i Umeå.

Till kyrkans familjerådgivning kan man vända sig om man har svårigheter i sina nära relationer, t ex i en parrelation, är skild eller på väg att skiljas, behöver prata om separation eller ett dödsfall, har kontakt- eller kommunikations-svårigheter m.m. Kyrkans familjerådgivning är öppen för alla oberoende av religiös eller etnisk tillhörighet eller sexuell läggning.

Tystnadsplikt gäller!

Genom att församlingen bidrar ekonomiskt till verksamheten kan Du/Ni får samtal till en subventionerad kostnad på 150:- per samtal.

Kyrkans familjerådgivning personalrådgivning

telefon: 090 – 200 2535