Konfirmation

Visst är du sugen på att få veta mer om konfirmation?Konfirmation handlar om de stora frågorna – tro, liv och kärlek. Har du inte bestämt dig än?

Funderar du någon gång på livet? På vem du är eller vem du vill vara? På vad som gör dig lycklig eller vad en riktig vän är? Kanske funderar du på vad tro är, på vad som händer när vi dör, om Gud finns och vad det har med ditt liv att göra?

Konfirmationstiden är en möjlighet för dig att själv och tillsammans med andra fundera kring dessa frågor, skratta och ha roligt tillsammans och få ett minne för livet.

Sävar-Holmöns församling erbjuder i samarbete med Svenska kyrkan i Umeå och Efs en lång rad olika konfirmationsalternativ. All information hittar du på vår specialsajt www.samycketmer.info och där kan du också anmäla dig.

Ledare

Therese Westin