Det händer i kyrkan

Vill du besöka en gudstjänst, kanske träffa nya vänner, sjunga i kör, äta tillsammans med andra eller hitta aktiviteter som passar dina barn. I Sävar-Holmöns församling händer det massor. Du är varmt välkommen att dela gemenskapen.

Aktuellt

Sommarläger i Munkviken 2024

Gillar du sång eller äventyr? I slutet av juni och mitten av augusti kan du få åka med på roliga läger i Munkviken utanför Lövånger. För barn som bor i Sävar-Holmöns församling är en stor del av lägeravgiften subventionerad för att så många som möjligt ska ha råd att åka med.

Parkmiljö med inhägnade odlingslotter där det växer grönsaker och blommor. I bakgrunden syns ett timrat redskapsföråd.

Vill du odla Klockarbacken i sommar?

Nu har vi öppnat intresseanmälan för att hyra odlingslotterna i Klockarbacken i Sävar under sommaren 2024. Ta chansen att odla egna grönsaker, örter eller blommor. Läs mer och skicka din anmälan senast 1 maj.

Någon håller i ett pärlarmband.

Retreatkväll: Koppla ner och koppla av

Tisdag 16 april har du under några kvällstimmar möjlighet att göra så lite som möjligt. I stillhet, tystnad och vila får du vänta in dig själv tillsammans med Gud. Anmäl om du vill äta soppa innan retreatkvällen börjar.

Gudstjänster & verksamheter för alla åldrar

Fira gudstjänst

Mitt i allt som pågår i livet samlas vi till gudstjänst. Du är välkommen att vara med oavsett vem du är, hur gammal du är och om du är en van gudstjänstfirare eller aldrig har besökt kyrkan tidigare.

Ett litet barn håller två vuxna i handen på promenaden.

Barn & familj

Självklart ska barnen få rum i kyrkan - alltid. I våra olika barngrupper har de dessutom en alldeles egen plats.

Unga & konfirmation

Kyrkan kan vara en fantastisk plats att växa på och här finns rum för alla de stora frågorna och massa kul på vägen. Sävar-Holmöns församling erbjuder både konfirmation och andra grupper för tonåringar och unga vuxna.

Vuxna

I kyrkan spelar det ingen roll om du är 25 eller 95 år - gemenskapen är till för alla. Här hittar du information om det som händer i kyrkan för oss som kallar oss vuxna.

En kvinna står framför en orgel med armarna upp i luften. Några barn står i förgrunden och gör samma gest.

Körer & musik

Sången och musiken är en viktigt del i församlingens liv och genom musiken är det många som upplever ett tilltal från Gud. Du är välkommen att vara med i någon av våra körer för alla åldrar eller att som åhörare njuta av en konsert med duktiga musiker och sångare.