Kyrkan Play: Video när det passar dig

I Kyrkan Play samlar vi gudstjänster, musik och annat videomaterial från Sävar-Holmöns församling. Titta så ofta du vill och dela gärna innehållet med andra.

Vem av oss är störst? Lärjungarnas fråga till Jesus fick inte det svar de kanske väntat sig. Om det får du höra mer om i dagens hemmagudstjänst som leds av prästen Johanna Forsgärde. Välkommen att vara med du också.

Play: Hemmagudstjänst från Sävar kyrka, söndag 16 augusti 2020

Motorvägar, enskilda väga och mötesplatser. Kristoffer Hedman tar hjälp av vägskyltarna när ger sig i kast med söndagens tema. Om han hittar rätt får du veta om du följer med i den här korta hemmagudstjänsten.

Play: Hemmagudstjänst från Sävar kyrka, söndag 2 augusti 2020

På många ställen i bibeln uppmanar Jesus människor att följa honom. Om det pratar Kristoffer Hedman tillsammans med gästerna runt trädgårdsbordet hemma hos Per Rylander. Sitt ner och var med du också.

Play: Hemmagudstjänst från Tavelskäret 19 juli 2020

Juli månads hemmagudstjänster är inspelade hemma i trädgården hos kyrkoherde Per Rylander. Söndagens tema handlar om att inte döma och vi får höra den välkända texten om att strunta i grannens ögonskräp tills vi tagit hand om bjälken i det egna ögat. Inte helt lätt alla gånger.

Play: Hemmagudstjänst från Tavelskäret 5 juli 2020

Johannes föräldrar visste redan när han föddes att Gud skulle ge honom ett speciellt uppdrag – att bli profet. I Johanna Forsgärdes predikan får vi följa ett efterlängtat barn och du får en spännande fråga. Välkommen att fira hemmagudstjänst i soffan, på stranden eller vart du än befinner dig.

Play: Gudstjänst från Täfteå byakyrka 21 juni 2020

Fader, Son och helig Ande. Men vadå Ande? I denna söndags hemmagudstjänst försöker Jonas Nording närma sig det kanske mest svårgripbara av Guds ansikten. Han hittar en hjälpare som alltid är nära.

Play: Gudstjänst från Sävar kyrka 24 maj 2020

Premiär för hemmagudstjänst från Täfteå byakyrka. I Kristoffer Hedmans predikan får vi möta några av Jesus vänner när allt ser riktigt svart ut. Men mitt i sorgen sätter Marta ändå ord på vem Jesus är – och undret sker! Välkommen att vara med i gudstjänsten du också.

Play: Gudstjänst från Täfteå byakyrka 7 juni 2020

Välkommen att vara med och fira hemmagudstjänst här på webben. Bönen står i fokus för gudstjänsten som sänds från Sävar kyrka. Präst är Johanna Forsgärde.

Play: Gudstjänst från Sävar kyrka 17 maj 2020

Välkommen att vara med och fira hemmagudstjänst här på webben. Temat för söndagens gudstjänst och Per Rylanders predikan är Att växa i tro.

Play: Gudstjänst från Sävar kyrka 10 maj 2020

Välkommen att vara med och fira församlingens första hemmagudstjänst här på webben. Du kommer att få höra en kort predikan av prästen Jonas Nording och du får också var med och sjunga i psalmerna. Söndagens tema är vägen till livet.

Play: Gudstjänst från Sävar kyrka 3 maj 2020