Kyrkan Play: Video när det passar dig

I Kyrkan Play samlar vi gudstjänster, musik och annat videomaterial från Sävar-Holmöns församling. Titta så ofta du vill och dela gärna innehållet med andra.

Play: Hemmagudstjänst från Klockarbacken, söndag 16 maj 2021

Vem är Hjälparen och varför kan det vara så svårt att ta emot hjälp. Välkommen till en digital friluftsgudstjänst från Klockarbacken i Sävar där du bland annat får hör sång av Marielle Karlsson och Marina Karlsson.

Prästen Johanna Forsgärde predikar i Sävar kyrka

Play: Hemmagudstjänst från Sävar kyrka, söndag 25 april 2021

Vägen till livet, är söndagens tema. Men vilket liv och vems? Är det mitt, ditt eller någon annans det är frågan om? Och vad är det för väg? Välkommen att vara med och fira hemmagudstjänst från Sävar kyrka.

Play: Påskdagsgudstjänst, 4 april 2021

Årets påskdagsgudstjänst liknar ingen annan – pandemin gör att den flyttat hem till församlingsbor runt om i hela Sävarådalen. Men vi börjar i Sävar kyrka där pastor Frida Hägglund hälsar välkommen!

Play: Altaravklädning i Sävar kyrka, skärtorsdag 1 april 2021

Var med i de högtidliga förberedelserna inför långfredagen när altaret kläds av och altarskåpet stängs. Den som någon gång hört altarskåpet i Sävar kyrka stängas glömmer det inte.

Bilder till fastan och påsken
Kan användas till texten: Fira! Kristus är uppstånden

Play: Passionsandakt, onsdag 31 mars 2021

I den tredje och avslutande passionsandakten följer vi, tillsammans med prästen Kristoffer Hedman, Jesus de sista timmarna fram till korsfästelsen.