Other languages with Google Translate

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!

Fastekampanjen 2019 (3 mars-14 april)

Svenska kyrkans internationella arbete driver fastekampanjen med fokus på det humanitära arbetet för människor som drabbats av en konflikt eller katastrof.
Här nedan kan du läsa mer om kampanjen och vara med och bidra till att skapa framtidshopp och rädda liv:

Bild: Malin Lingnert

Aktuellt från Lundby församling