Lundby församling Besöksadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling Webbplats

Tillsammans är vi mycket mer.

I våra lokaler finns regnbågsflagga och miljödiplom, för att välkomna till en kyrka som bejakar och arbetar målinriktat för mångfald och minskad klimatpåverkan.

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!

Behöver du hyra lokal för sammanträde, möte eller kalas? Vi har flera, i olika storlekar och med olika utrustning.

Uthyrning av lokaler

Dopet handlar om att varje människa är född in i ett sammanhang.

Vill du eller ditt barn bli döpt?

Dopet handlar om att varje människa är född in i ett sammanhang.

Prosten Lillös blogg

Aktuellt från Lundby församling