Församlingens kyrkor är öppna när det är personal på plats, även om vissa verksamheter har ändrats. Välkommen in!

Kyrkorna är öppna

Under påsken firar vi att Jesus besegrar döden. Här finns allt som sker under påsk i Lundby församling. Välkommen!

Påsken i Lundby församling

Störst av allt är kärleken och att fira den behöver varken kosta särskilt mycket tid eller pengar. Välkommen till drop-in-vigsel i Lundby gamla kyrka.

30/4: Drop-in-vigsel

Ta chansen att få tips om musik och svar på praktiska frågor inför ert bröllop! Tisdag 5 maj klockan 19.00 i Lundby gamla kyrka.

5/5: Inför er vigsel

På torsdagar pågår olika typer av verksamheter, samtal och aktiviteter. Det finns också rum där du kan sitta för dig själv med en kaffekopp, din bok, dator eller med något hantverk i lugn och ro.

Växthuset i Brämaregården

Välkommen till Biskopsgårdens kyrka! En torsdag i månaden fylls huset av aktiviteter för alla åldrar. Det finns rytmik och körsång för barn, andakt och kvällsmat, samt tillfälle att träffas och samtala för vuxna. Drop-in från klockan 16.

Tro, toner och tilltugg

På tisdagsmorgonen den 14 januari fick flera göteborgare en varm överraskning när de väntade på bussen eller spårvagnen. På flera hållplatser låg handstickade halsdukar, vantar, raggsockor och mössor – kvarlämnade, men inte borttappade. Den som hittade ett stickat plagg uppmanades att ta med det hem. Bakom initiativet ligger Svenska kyrkan.

Stickade halsdukar ska bidra till #envarmarestad

Lundby församling vill arbeta aktivt för mångfald och öppenhet. Som ett led i detta genomgår församlingen nu processmodell Regnbågsnyckeln med siktet på att tilldelas märkningen Regnbågsnyckeln.

Lundby församling satsar på utbildning i hbtq-frågor

Vill du veta vad som händer?

Prenumerera på Lundby församlings nyhetsbrev.

Anmäl dig här!

Lundby församling is part of the church of sweden

The Church of Sweden is an Evangelical Lutheran church, a national church open to everyone living in Sweden regardless of nationality. It is a place for church services, meetings and dialogue. There are 3,500 churches in Sweden and 13 dioceses, and Lundby församling belongs to the diocese of Gothenburg.

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas, genom Göteborgs Stad.