Lundby församling Besöksadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling Webbplats

Tillsammans är vi mycket mer.

Intryck från Samhälle & existens

Ing-Marie Gustavsson, administrativ chef, om sina intryck från en "konferens i korsvägen mellan politik, kultur, media och teologi".

Bor du där det tidigare fanns en moské? Vad har ”Gazaremsan” och ”Gröna Anna” med Kville att göra?

3 + 12 maj - Stadsvandring i Brämaregården och Kvillebäcken

Aktuellt från Lundby församling

Prosten Lillös blogg

I våra lokaler finns regnbågsflagga och miljödiplom, för att välkomna till en kyrka som bejakar och arbetar målinriktat för mångfald och minskad klimatpåverkan.

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!