Other languages with Google Translate

Bli medlem

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan oavsett vem du är. Här finns en plats för dig. Det är enkelt att bli medlem!

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns en plats för dig som har frågor om tro, om livet, eller om dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag.

Medlemskap i Svenska kyrkan

Läs mer om vad Svenska kyrkan är och gör, och vad ditt medlemsskap betyder.

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!

Arkiveringsdatumet för kampanjen har gått ut