Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Kontakta oss

Länkar till sidor med kontaktuppgifter till Lundby församlings expedition och kyrkoherde samt övrig personal. Informationen finns även sorterad utifrån distrikt med mera. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Distrikt och arbetslag

Lundby församling består av fem distrikt som vart och ett utgör ett arbetslag: Biskopsgården, Brämaregården, Kyrkbyn-Älvstranden, Länsmansgården och Tolered.

Därutöver finns i Lundby församling Ungdomsteamet som jobbar i hela församlingen samt Serviceenheten (vaktmästeri med mera), stödfunktioner och administrativ personal.