Brämaregårdens  kyrka och församlingshem.
Foto: K Wolley

Expeditionen

Expeditionen kan bland annat hjälpa dig med att boka dop, vigsel och begravning, och lotsa dig vidare om du är intresserad av någon av församlingens verksamheter.

Du får enkelt hjälp på telefon eller via mail. Du kan också besöka Lundby församlings expedition som finns i Brämaregårdens kyrka.

Frågor om gravar eller kyrkogårdar

Har du en fråga gällande gravar eller kyrkogårdar, kontakta Göteborgs begravningssamfällighet tfn. 031-731 80 80.

Läs mer om Göteborgs begravningssamfällighet

Öppettider

Välkommen att kontakta Lundby församlings expedition. Öppettiderna avser både besöks- och telefontid.

Måndag 09.00-12.00 och 13.00-14.00
Tisdag 09.00-12.00 och 13.00-14.00
Onsdag Stängt
Torsdag 09.00-12.00 och 13.00-14.00
Fredag 09.00-12.00

Kontaktuppgifter

TFN: 031-731 68 00

E-POST: lundby.forsamling@svenskakyrkan.se

BESÖKSADRESS och postadress för Lundby församling:
Hisingsgatan 26
417 02 Göteborg

Hållplats: Vågmästareplatsen

Med anledning av coronaviruset

Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet! Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern

Din historia. Dina drömmar.

Till Lundby församling ska du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!

 

Lundby församlings diakonimottagning

Diakonimottagningen erbjuder hjälp och stöd utifrån din ekonomiska situation, och i vissa fall socialt stöd till dig som är folkbokförd i församlingen. Tillsammans kommer vi söka fungerande lösningar.

Hjälp och stöd

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

En hållbar kyrka

I Lundby församlings solidariska arbete ingår även omsorg om skapelsen. Församlingen är miljödiplomerad och arbetar strukturerat för att minska miljöpåverkan.

Historia och kulturarv

Svenska kyrkan har en lång historia. Läs mer om Lundby församlings kyrkor och dess kulturarv, våra besöksmål och hur vi vårdar kulturarvet.