Brämaregårdens  kyrka och församlingshem.
Foto: K Wolley

Expeditionen

Expeditionen kan bland annat hjälpa dig med att boka dop, vigsel och begravning, och lotsa dig vidare om du är intresserad av någon av församlingens verksamheter.

Du får enkelt hjälp på telefon eller via mail. Du kan också besöka Lundby församlings expedition som finns i Brämaregårdens kyrka.

Frågor om gravar eller kyrkogårdar

Har du en fråga gällande gravar eller kyrkogårdar, kontakta Göteborgs begravningssamfällighet tfn. 031-731 80 80.

Läs mer om Göteborgs begravningssamfällighet

Öppettider

Välkommen att kontakta Lundby församlings expedition. Öppettiderna avser både besöks- och telefontid.

Måndag 09.00-12.00 och 13.00-14.00
Tisdag 09.00-12.00 och 13.00-14.00
Onsdag Stängt
Torsdag 09.00-12.00 och 13.00-14.00
Fredag 09.00-12.00

TFN: 031-731 68 00

E-POST: lundby.forsamling@svenskakyrkan.se

BESÖKSADRESS och postadress för Lundby församling:
Hisingsgatan 26

Hållplats: Vågmästareplatsen

Med anledning av coronaviruset

Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet! Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern

Digitalt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vad som sker i Lundby församling! Prenumerera på Lundby församlings nyhetsbrev.

Anmäl dig här!