Other languages with Google Translate

Musik

Vill du sjunga i kör? Eller gå på konsert? Här hittar du konsertprogram samt information om alla körer i Lundby församling och församlingens egen symfoniorkester.

Musiken har en avgörande plats i församlingen. Musik är en självklarhet vid gudstjänster och mässor där den kan förmedla, förstärka, förkunna, fördjupa och försköna såväl det talade som det sjungna ordet, eller vara en ordlös instrumental melodi. Därtill arrangeras konserter i Lundby församling och vi har även flera körer. Välkommen till minnesvärda musikupplevelser i Lundby församling!

Mer information om konserter i Göteborgs kyrkor och musikens plats i Svenska kyrkan

Vi samarbetar med Sensus studieförbund.